Aha értem... nekem bőr lesz télen is (tavasz óta van meg) pályára, terepre... mondjuk oda nem való, de nem cicózok ilyennel Az enyém is 48-as, mondjuk én vékony vagyok. És kétlem hogy kihízom egyhamar
Video tömörítéshez a Color7 Video Converter-t ajánlom. Nekem ez van. Gyors, egyszerű ( Avi, Mp4, 3gp, Mpeg, Mow, Wmv, RM, SWF stb) Mindegyikből mindegyiket tud konvertálni. Ha van nCore-od akkor ott megtalálod a progit. És DVD-t is tud írni.
Hello! Bocsi, hogy ide irok, itt kicsit jobban pörög a topik:) Milyen progit használjak a videó letömörítéséhez, hogy felrakhassam Sportmotorra? Előre is ty
Palya borruci... Igazabol a borben az zavar, hoyg annyira passzentos, hogy mar mar kenyelmetlen. Mondjuk az enyem 48 as lehet elfert volna egyel nagyobb... De ez csak 60 volt.
Fogyni akkor tökéletes megoldás, és még motorozol is közben. Nemtom, én az 'inkább izzadok mint vérzek' mondás alapján mentem legtöbbször full bőrbe a nyáron is
Az nemrossz, kiegészítve a 36 Ft-os iridiumos szemcsivel Amúgy megnéztem, 599.99 $ a külföldi oldalon a bukó, szal itthon még olcsóbb így, hát ha majd sok pénzem lesz...
Ilyenkor rossz, hogy beleesel egy bukóba (vagy akármilyen más holmiba), aztán nincs kereted megvenni Aztán beéred valamivel, ami annyira nem fog meg, a mostanival sisakkal is így volt.
Sztem egyebkent boven jo ha veszel egy Airoh bukot olyan 35 - 40 korul - azok mar karbon kevlarosok nem kompozit ( asszem igy hivjak a sima muanyagot)
Nekem a Firefox 2 es van. Anno kifuto modellkent vettem 75 kelyett 45 ert. Kibaszott jo buko. Hasznalom mar 3 eve, nem hasznalodik el a szivacs, egy nagy bummot meg egy kis bummot mar kibirt. Csak ajanlani tudom. Es jo aron vannak. Nem utolso sorban meg mutatos is sztem.
Ev vege van, sztem az RMC motornal elcsiphetsz egyet jo aron, vagy akar marciusban a motorkiallitason.
Annyira kellett nekem figyelni, hogy en anno sportmotorral is ezt hasznaltam... egyszer odavertem a sildet vmihez, es utanna a menetszel elkedzdte feltepni a dekorfoliat. Ezt most mar megoldottam...
Tényleg van neked is? Haverodon láttam először, aztán a Monday c. vidiben, ott tetszett meg igazán, ha nem olyan borsos az ára, akkor még idén beszerzek egyet Ugya a 2 éves cserét meg kéne tartani
medium.. de lehet egy S-es is jó lenne, de hát ugye ez ilyen méretpróbás dolog Egy külföldi oldalon 500 dollárért kínálták, nyugtass meg hogy itthon nem annyi
okés,köszönöm,megadom neki a számod majd ő csörög
Gábor, ha lesz képet ,légyszives a kecskeméti topicba rakd be,mert én reggel utazok el 10napra versenyre,meg táborba,és nem tudok kint netezni. köszi neked is. (ja GébXR nek címezd,de biztos tudni fogja.)
sziasztok!
anno amikor az euromotornal probaltam, nem birtam kihuzni magam benne, ott is azt mondtak h kinyulik
Osszel meg Tavasszal Bor de inkabb kordura
Tel kordura
Palya borruci... Igazabol a borben az zavar, hoyg annyira passzentos, hogy mar mar kenyelmetlen. Mondjuk az enyem 48 as lehet elfert volna egyel nagyobb... De ez csak 60 volt.
Igy volt ez a Dainese borruhammal is. Botba most 2 kilo minimum egy dainese.
En 60 ert vettem, es egyszer nem hasznaltak. Meg nyujtom
Mondjuk mostanaban korduraban motorozom. Munkaba kenyelmesebb...
jóval több!
Nekem a Firefox 2 es van. Anno kifuto modellkent vettem 75 kelyett 45 ert. Kibaszott jo buko. Hasznalom mar 3 eve, nem hasznalodik el a szivacs, egy nagy bummot meg egy kis bummot mar kibirt. Csak ajanlani tudom. Es jo aron vannak. Nem utolso sorban meg mutatos is sztem.
Ev vege van, sztem az RMC motornal elcsiphetsz egyet jo aron, vagy akar marciusban a motorkiallitason.
o az enyem - de ez mar nincs piacon
Annyira kellett nekem figyelni, hogy en anno sportmotorral is ezt hasznaltam... egyszer odavertem a sildet vmihez, es utanna a menetszel elkedzdte feltepni a dekorfoliat. Ezt most mar megoldottam...
Nem az olcsosag kategoria viszont profi
Gábor, ha lesz képet ,légyszives a kecskeméti topicba rakd be,mert én reggel utazok el 10napra versenyre,meg táborba,és nem tudok kint netezni. köszi neked is. (ja GébXR nek címezd,de biztos tudni fogja.)
sziasztok!