Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit keversz te angliába helo.... nyaralsz vazze
atveszem itt Angliaban, abbol nem lesz gond. Kaptam a szettem helzett egy 2005/osbe valot. Visszkuldtem. Elloptak. Magyar Posta
hááá mert motort kéne vöönni komám vagy ezeknél ez a szerviz nem ám komolyan veszitek csak vicc
eddig meg nem csinaltam ilyet, mert mashonnan is sikerult beszereznem, meg nem is volt olyan olcson...de menni fog
de előtte érdeklőd meg ,hogy mennyi a posta meg ,hogy küldi-e Magyarországra.
mi van Sonoo nem megy a dolog?
regisztrálsz,meg regisztrálod a bank kártyádat,olyat fogad el aminek a hátulján található egy 3 jegyű szám. aztán regelsz ebay-on is,leütöd az aukciót és a paypal.com on, ha beléptél megjelenik az aukció mellete a "Pay" felirat,arra rákattintasz és autómatice leveszi a zsét a számládról.
Lehet egyszerubb lenne ha elmennek a Cambridgeshire-be...
Es a paypal-on keresztul hogyan?
paypal.com on keresztül
En ezzel az Ebay-el nem nagyon vagyok baratsagban!
Aha. Es itt hogyan tudok fizetni?
remélem jó a link,és jó alkatrészt linkeltem
A picsaba asszem marad Ausztria. Sajna most Angliaban vagyok de itt nem olyan nepszeru a moci, csak valami 6 helzen lehet kapni az orszagban. Neten neztem, de valami miatt nem lehet rendelni simeringet, de a tobbit igen. Sajna az akkor is csak a szarnak egz pofon. Remelm nem valami extra meret, amit nem lehet kapni amugz boltban, mert akkor szivacs! Gyarbol en meg nem rendelhetek...
ez a hivatalos időterv:
2009 09. 27. Balassagyarmat edzések

08 00 08 25 Simson
08 30 08 55 Robogó
09 00 09 25 MZ
09 30 09 55 OT széria
10 00 11 00 Szünet
11 00 11 25 Supermoto
11 30 11 55 OT special
12 00 12 25 Simson
12 30 12 55 Supermoto
13 00 13 25 OT special
13 30 13 55 OT széria
14 00 14 25 MZ
14 30 14 55 Robogó
VERSENYFUTAMOK

15 00 Supermoto
15 30 Simson
16 00 OT special
16 30 OT széria
17 00 Supermoto
17 30 MZ
18 00 Robogó

Az időterv modosítását jogát a rendező fentartja
A gödöllői KTM-be kérdeztem,ott nem tudnak.
Igen,Koph még én nézegettük a kecskédet,meg persze gurultunk is közösen Meg vagy elégedve a mociddal?Mert még akkor igen új volt.
Ne is mondd! A faszom ebbe az egeszbe , hogy szinte mindenert at kell mennem a fel orszagon. Nem tudod a tobbi KTM kereskedes is vesz fel rendelst BERG-re?
Visszasírjuk a Promotot
Lukitó! Vasárnap hány felé érdemes lecsekkolni gyarmatra?
Hy! Segitsen nekem valaki, hogy hol tudnek 2004 FE 550s BERG /hez rendelni egy hatso lengovilla felujito szettet! Ha nem megy szettben, akkor kellene 4db gorgos csapagy, 2 csap, 4 simering, meg 2 tavtarto gyuru. Sajna probaltam a dunafoldvari Welt Auto/ban, de nem tudom mi a banat van, de mar vagy 2 honapja nem erkezett meg, hiaba kerdezgetem mondjak, hogy majd szolnak ha jon, de csak nem akar megerkezni! Segitsetek legyszives! Koszonom
köszi meg van
vasárnap.
Balassagyarmaton az 50es évek óta hagyományosan van iylen háztömb körüli balhé.
itt csak a nevezőknek lehet motorozni. de gyere és nevezz és motorozz velünk! biztosan nagyon nagy buli lesz!