Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És most melyik kipufogóról is van szó?
van egy érdeklődő a motoromra, ha nem viszi el akkor jelentkezem kipufogó ügyben
hallo hogy vagy?te Sanyat nem latom mi van vele?
na én teszek-veszek, még egy keveset, aztán pakolok az autóba, és irány visonta!
ezt eddig is tudtam, könyvjelzőkben van giraffe boltjának weboldala.
de egy ismerős igen igen olcsón esztergálna nekem, annyira olcsón még giraffe sem adja ide..
így van Giraffenál van készen cucc, nagyon baráti áron!
Van után gyártott, meg gyári bukógombám is eladó, jó áron...

www.supermotoshop.hu
Huhh most megnyugodtam koszi , szolok ha aktualis:)
jahogy a sajátodat? uh. azt hittem hozol egyet a boltból.
meglátom majd, elvileg lesz egy kis dolgom délután, de ha kint lesztek koraestig, szerintem ki tudok szaladni.
a szemüveget mindenképp vissza szeretném adni, nem akarok visszaélni a jó szíveddel! :)
ok gyere, de bukógombát, csak motorozás után tudok adni!
a nem tükrös lencsék, 2000-2500Ftba kerülnek.
Jó lenne, de sajna kiürült a kasszánk most.
Viszont, ha más nem amiatt kimennék, hogy visszaadjam a szemüveget, meg ha megoldható, kellene akkor bukógomba minta, hogy le tudjam gyártatni.
Ha részedről rendben a dolog, akkor kiszaladok délután valamikor, ha lesz egy kis időm.
Lucas, sikerült megrepeszteni az Oakleym lecsejet . Elkepzelheto h hamarosan rendelek toled egy ujat.

Gondolom a sima is 16k meg a szinezett is v nem ?
Szerencsere belulrol nem lathato helyen repedt meg picit... A felso patenteknel...

Szeptemberben viszont tutko nem tudok ujat venni viszont oktoberben.

Letepot is tusz szerezni ( roll off v hogy hivjak)?
jó hallani hogy jól vagytok!

ha esetleg tudsz, azért nézz ki holnap visontára. holnap leszünk egy páran kint, ha jó idő lesz.
sajnos a 4 t uzemoras blokk mindig is draga business volt.

Nem veletlen nem vettem en se uzemoras motort. Ill volt de az is csakis 2t
Üdv!
Kösz szépen, hogy megkerdezted. Elgondolkodom, aztan lehet szólok. Nem kevés pénz összeadva...
Szerintem azok robogó blokkok(a fekvő vizes minarellik). Úh. neked felejtős.A henger már nem ugyanolyan,meg sztem semmi sem.
Hát hello supermoto!
Élek még, csak a munka meg a baba leköti minden időmet.
Nap közben szoktam olvasgatni azért amiket írtok, bár hozzászólni nem nagyon van időm munkahelyen.
Gondoltam tudatom, hogy minden oké, nagyon jó baba a kicsike, nem sír feleslegesen. Eszik-alszik.
Jó lenne vasárnap Visontázni egyet, de anyagi megfontolásból lehet, hogy kihagyom most. A héten még be sem indítottam..
üdv!megkérdeztem az cuccokat!hajtokarszett 39500ft,2 fötengelycsapágy egyik 6800ft másik 9800ft,vez lánc meg 12500ft,
dugotszettet is megkérdeztem kiváncsiságbol az meg 32000ft lett volna ha kellene!szoval ezekk az árak erre mé a posta jöhet rá az olyan 1-2ezer ft mindösszesen!ha kell valameik irj remélem tudtam segiteni üdv!
Sziasztok! Van egy Keeway X-ray 50-es kismotorom, Minarelli AM6-os blokkal... Azt hittem nem lehet hozzá kapni semmi cuccot, hát felnéztem apróra, és látom, hogy egy csomó fekvőhengeres minarelli vízes blokkok vannak, ebből a minarelli és a vizes már stimmel, azt honnan tudom, hogy fekvő hengeres-e ? (Supermoto fajta, de gondolom az mind1)
ha arra a fedélre gondolsz amibe benne van maga a szivacs tömítés is az rajta van...ha jól tudom annak a helyére kellene rakni ezt a rozsdamentes akármit...vagy csak szedjem ki azt a fedélt?csak nemtudom,hogy ha így megyek vele porosúton,akkor harapja a port a tetejéről én is leszedtem már azt a gumi csonkot,de olvastam a KTM Sommer katalógusban arról hogy ennek mi a szerepe(ha rajta van akkor középen megy kicsit jobban a gép,ha leszedjük akkor a fölső ford.szám tartományokban...)igazából ebben a katalógusba láttam ezt a rozsdamentes fedelet és gondoltam hogy van valami értelme
Ha lesz kis ráérős időd,és leméred nekem akkor megcsinálom,aztán próba szerencse...van itthon viszonylag sűrű de levegőnek könnyen átjárható hálóm azt ráragasztom...vagy semmit...
Köszi a segítséget!
Szia!

Nekem van ilyenem de télleg nincs értelme. GD jól mondja hogy le kell venni a efdelet azt kész.Vagy a te motorodról ha leveszed az oldalsó takaró műanyagot amin a 640 felirat van akkor rögtön ott a légszűrő?
Ha igen akkor a fedeledet már rég eldobták!
A légszűrőház tetejéből is vedd ki azt a gumi kanyart amin keresztül érkezik a levegő!Jahh és nem mellesleg a gyári rács az olyan sűrű hogy azon lehegő nem sok jut át.Le is tépi onnan a motor!És nem alu jóhanem rozsdamentes acél lemez szálcsiszolva!
Ha kel méret segítek de tényleg nincs értelme!
hát az oldalsó műanyag panelből kell kivenni azt a szivacs tömítést és úgy kell felrakni.
ezen a képen talán látszik valamennyire:
És akkor ez a rács hova fog kerülni?
Hali Dádis!
tegnap felraktuk a 45-ös lánckereket.mondtad h irjam + az eredményt...csak annyi h "tolosabb" lett,jobban gyorsul + ott ahol eddig vissza kellett váltanom 5-4-be ott most nem kell...elbirja simán .végsebre. + sztem kicsit gyengébb lett(majd ma kiderül mennyivel )!
cső