Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Renben!
Szia Atys!

Ezzel a gumival hoztam el a Berget.
erre majd holnap tudok választ adni, mert sajna nincs a fejemben az üzlet árukészlete.

Azt még megtudod nekem mondani, hogy jött - e kék színű lencse a szemüvegemhez?
Meg kellne ebbe a szemüvegbe is egy kék színű.
én a michelin-ről nem tudok véleményt/tapasztalatot mondani, mert soha nem használtam.
Hi All Sliders,

De, az a gumi nem normálisan kopott Luki! Vagy egyszer már megmelegedett, vagy összetétel hiba.
Börninek is volt hibás michelin slickje, néztem nála a garázsban.
Simán le lehetett húzni a megolvadt, kikristályosodott réteget, alatta meg ép felület...

Okés, az utca gumiról inkább leteszek.
Köszönöm Neked is a választ!

Jó ez a gumi, semmi bajom vele, csak a tegnapi nap alatt ilyen lett és gondoltam megkérdezem mitől.
ahogy nő a tempó, úgy kopik gyorsabban a gumi. tavaly nekem elment nagyjából 8-10 pályanapot egy jobb állapotban lévő használt slick. most meg max 3.
De igen, ki lehet. Vagy utcai gumit teszel fel, vagy elfogadod, hogy minden slick gumi egy komoly motorozásra van kitalálva...
Köszönöm a választ!

Még annyi kérdésem lenne, hogy ezt nem is lehet kivédeni sehogyan?
nincs vele semmi gáz, ne aggódj!
Az okés volt, előtte állítottam be.

Na mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy mi lehet a gáz.
Lehet, hogy nem volt megfelelő nyomás a gumiban...
az okosok azt mondják hogy mindennel lehet, csak akarni kell.
Helló az a kérdésem, hogy lehet e 50-es SM-el Driftelni? (csúsztatni) Ha igen ak,hogy ?
Oké, mitől melegedett meg?

Mint említettem, most nem volt annyira meleg, mint pár hete amikor voltunk Kecsón vagy Kakucson.
szerintem azt jelent hogy jól tolod ,
A versenygumikról annyit érdemes tudni, hogy már az első felmelegítés után sem ugyanaz, mint új korában, mert átkristályosodik a felülete. A 'menők' ezért nem mennek gyakorlatilag 2-szer ugyanazzal a gumival...Ez is úgy néz ki, mint ami megmelegedett, és kicsit hámlik...
Nem fog nagyon hamar elkopni?
nincs ezzel semmi gond. p-ringen mindig ilyen a gumi.
Erre a képre tudna nekem valaki mondani valami okosságot?
Voltam már máskor is melegbe, sokkal melegebbe motorozni és akkor nem lett ilyen a gumi.
Üdvözlet London time ból.
Amíg nem motorozhatok addig csak simán a motorba a sok pénzt és addig is fejlödik új fék +felnik