Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo urak
én sem tudok menni ügyelek ma is meg holnap is,de idén még elmegyek kakucsra valamikor az tuti
Vasárnap megy vki a supermonkey day re? Gondolkozom h kipróbálom magam az sm kategoriaban.
szia Lacika! ha nem esik az eső, akkor ott leszek. bár éppen az előbb néztem a holnapi pontos időjárás előrejelzést, és hát... nem valami biztató...
sziasztok!
Jocó, jól hallottam,hogy vasárnap kakucson lesz rendezvény? kint leszel? lehet átugrok szétnézni, kicsit dumálni :)
dögös a rendszer! a hangjára is kíváncsi vagyok, majd meghallgatom, biztos jól szól!
én sajna nem tudok menni
igen tőlem kaptad. nekem is ilyen volt az SMC-n, majd az SMR-re is ilyet raktam. az SMCre már úgy került fel, hogy meg volt nyitva a dob. az SMR-re még gyáriállapotban....meg is olvadt.
Üdv!
Akkor ma délután visonta?
Nekem LC4-en ránézésre ugyanilyen gázcső nyitott dobbal nem olvad meg. Luki, milyen cső volt az, tőled kaptam, ha jól emlékszem.
na van már fékem is
Kiss Jocó!

Katt. az adatlapomra!
Luki hagyd, úgysem tudunk jót mondani, mert a GD hallotta, látta a tutit valahol...
hallo mi a helyzet urak?
yepp yoo!
Pont emiatt írtam hogy gyári, utcai kipufogó, mert azért valljuk be, az EXC vagy az SMR elég kevéssé utcai motor
én már láttam ilyet is, olyat is. az EXC-SMR gyári kipöffenő olyan, mint amit giraffe mond. a DRZ kipufogó az meg a sok kamrás gáz keringetős hóka-móka. és ezen 2 keveréke volt az SMCn. 2/3-ad teljesen nyitott rész, 1/3ad össze vissza gázvezetős. ez még meg is van valahol a kamrában, vagyis a belseje, mert ugye, nekem át lett alakítva. az SMR is!
Aminek a metszetét láttam az olyasmi volt mint egy fegyverre való hangtompító, kisebb kamrák szigetelés nélkül...de biztos van ilyenből is többféle megoldás...
A gyári dobokban is van szigetelő anyag. Csak általában a dob fel van osztva 2/3 - 1/3 arányban, amiből a nagyobb rész a szigetelő, és a kisebb az úgynevezett lángfogó rész, ami egy üres kamra gyakorlatilag...
marha sok minden látszik az adatlapodon ez mind egy kis pöcs vagy nincs mit felraknod vagy csak azért regisztráltál hogy tudj hol fikálódni
Köszi!
+ az átmenő ("sport") dobokban a kipufogógyapot (míg van benne) elég komolyan szigetel nemcsak hang hanem hő tekintetében a belsőcső és a dob héja között, míg a gyári utcai hangtompítókban ilyen szigetelő réteg nincsen.
Luki, ment a mél !
nem az anyaga miatt nem melegszik fel, hanem a kiáramló gázok, gyorsabban elhagyják, minthogy komolyabban felmelegítsék.
Valami normális kipuffot rakhatnál fel ezek a förmedvények helyett.
az is felmelegszik, azért mert más az anyaga