Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várjál,akkor ez nem olyan fajta mint pl a go-go vagy a super monkey,hogy aki akar az nevez?
Hmm? Chopper?
Kicsit mintha eltévesztetted volna a menetirányt...
OK én is léptem, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
Ok, léptem, holnap regelek msn-t, aztán jelentkezem, Szevva!
ez még 2006ból van. bár tegnap volt itt nálunk a BMX verseny. elég jót sikerült menni, nulla gyakorlással. mondjuk ma a jobb kezem, szinte használhatatlan. a mutató és a középső újjam, teljes gyulladásban van. de semmi gond, ez is olyan mint a nátha meg a szerelem: elmúlik magától!
Pedig nincs jobb a jégmotorozásnál,úgyhogy ne maradjon télre "csak" a BMX. Vagy egyszer gyere el ha megyek(talán idén lesz jég),aztán döntsd el szögelsz-e gumit! Ja,ez másnak is szól,aki kipróbálná...
Ttttte, hát az izületeid?! Vagy legalább megborotválkozhattál volna! De azért:
nekem ne is említsétek, nyáron ott van a BMX park!
na jó! marad télre a bmx! viszont szeretnék megosztani veletek egy nyár búcsúztató programot: Balassagyarmat utcai verseny
Ez igaz, mert mi korábban jégkorongozni jártunk oda, szval nem túl sok a hejjj
Luki,tapasztalatból írom:ne menj!
Voltam többször,kicsi a hely,félelmetes a palánk,2-nél feljebb nem lehet rakni. Egy jó nagy tó,mint pl Varbó,na az a valami 4-ben tiltáson keresztbe
KÖTELEZŐŐŐ!
A jövő héten járok arrafelé az M3-on vagy csüt., vagy pént. Nézzek el arrafelé ?
nem gond az!
ott a robogósok leköröznek,
menjünk vele, a debreceni jégmotorozásra!
Én sajnálom off roadon, azon gondolkoztam viszont, hogy az RM125-re télire veszek (vagy vagy csavarozok) "szögesgumikat"
küldtem érdeklődő emailt
ON: pénteken elmentem kicsit tekeregni ide, az Eged hegy aljába az SMR-el. gondoltam edzek egy kicsit OFF-ROADon. végülis nem volt rossz a dolog, de még ha meg is van vágva a slick, nagyon vigyázni kell vele.
fater hogy örülne egy ilyennek! minden álma egy fasza chopper..
ilyen van az egyik szomszédomnak, csak 2008as. kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle!
Egy utsó off Lukinak:

Suz M800. Nagyon jó áron, 2009-es, természetesen valami egyedi designnal kivitelezve.
Ohhh, mindjárt nézegetem
Off:
A legjobb helyre írtál barátom, van egy eladó alapanyagom.
XVS 1300A 2008-as 600km van benne, sérült. Olaszból származik.
Privát keress meg.

On:

Egy supermoto mindig legyen a háznál.