ez még 2006ból van. bár tegnap volt itt nálunk a BMX verseny. elég jót sikerült menni, nulla gyakorlással. mondjuk ma a jobb kezem, szinte használhatatlan. a mutató és a középső újjam, teljes gyulladásban van. de semmi gond, ez is olyan mint a nátha meg a szerelem: elmúlik magától!
Pedig nincs jobb a jégmotorozásnál,úgyhogy ne maradjon télre "csak" a BMX. Vagy egyszer gyere el ha megyek(talán idén lesz jég),aztán döntsd el szögelsz-e gumit! Ja,ez másnak is szól,aki kipróbálná...
Luki,tapasztalatból írom:ne menj!
Voltam többször,kicsi a hely,félelmetes a palánk,2-nél feljebb nem lehet rakni. Egy jó nagy tó,mint pl Varbó,na az a valami 4-ben tiltáson keresztbe
ON: pénteken elmentem kicsit tekeregni ide, az Eged hegy aljába az SMR-el. gondoltam edzek egy kicsit OFF-ROADon. végülis nem volt rossz a dolog, de még ha meg is van vágva a slick, nagyon vigyázni kell vele.
Voltam többször,kicsi a hely,félelmetes a palánk,2-nél feljebb nem lehet rakni. Egy jó nagy tó,mint pl Varbó,na az a valami 4-ben tiltáson keresztbe
Suz M800. Nagyon jó áron, 2009-es, természetesen valami egyedi designnal kivitelezve.
A legjobb helyre írtál barátom, van egy eladó alapanyagom.
XVS 1300A 2008-as 600km van benne, sérült. Olaszból származik.
Privát keress meg.
On:
Egy supermoto mindig legyen a háznál.