Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugodtan tegyél bele acél szelepet, meg a hozzávaló acél szeleprugókat...
Kössz az info-t! Cserélném én a szelepeket csak hát..... nem ócsó mulaccccsság :S
Hello!

A szelepekben most van 370 üó. :) Lehet cserélnem kéne?!
Ha titán a szelep, akkor valószínűleg a szeleprugók is, és azok is üzemórásak, tehát együtt kell cserélni őket. A KTM 40 üzemórát javasol rá gyárilag...
Hello All!

A Titán szelepek kb. mennyit bírnak ki (km) ? Kössz!
Yamaha WR450f, de még nincs megbontva, nem tudom mi fog kelleni.
így...
Köszi szépen akkor majd írj!
hát akkor megnézhetnéd nekem és hogy menyiért rakhatnám fel enyémre nagy előrelépés lenne ez msot nekem
remélem ára se lesz sok most van postán 30e ért alkatrész..alig van már zséém
És hogy van a bordád és a vállad?
Lacus mesélte, hogy mit alkottál!
elvileg tudok mindenhez!ha tudod pontosan mi kell akkor szolj!amugy mien motorrol lenne szo?
üdv!felhivtam az embert csütörtökre tudok árakat mondani mert olaszba vannak árujért!jah és van nekik hengerszett is athena asszem sztem az olcsobb lenne mint a gyári!nah majd irok üdv
Nóproblémó!
Bocs elbasztam.
Nekem van egy SM.
Nekem lehet porosodik valahol a pócon egy gyári elsőfékcső drz-E-hez...
Hali!

Más típushoz is tudsz szerezni jóárasított cuccokat?
Asszem fog kelleni néhány dolog, ma szedem szét....
Hali Dádis!
oké,persze h szolok ha +lesz!ma rendeltem +,2-3 nap mulva küldik.az elsöröl meg csak annyit h (nem akarok hazudni) de sztem 15 fogas van most fennt...
üdv mkinek
abszolút! én is azt ittam az éjjel, finom irsait Farkasmályból. meg is tette a hatását!
Hajtókar is kell mert elrepedt, meghajlott. Köszi.
jah ok megkérdek mindent!
értem akkor hajtokar felujjito kell meg fötengelycsapágy meg vezlánc megkérdem még ma és irok ide!üdv
Tehát 2005-ös Crf 450-es. Gyári új hengerszet megvan, tehát vezérműlánc, hajtókar, főtengelycsapágyak, szimeringek kellenének. Esetleg két kipufogó szelep. Előre is köszi.
Új hengert is kap, szettben ugyh van dugó, csak amit lent írtam azok az alkatrészek kellenek. Elrepedt a régi henger...
jah a dugonál meg kellene a méret