Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és milyen chopper lesz? valamikor nem jársz felém?
De, de! PWR Commander, áttétel, légszűrő, kipuff Olyan drag-szerű choppert De mondom, a DRZ marad a háznál, tegnap is jót kergetőztünk, a 440-es hengerrel élvezetes
na neeee!
Eldöntöttem, ssszátok meg! CHOPPERT fogok venni! Szzzéttuningolom a blokkját! (A DRZ-t azért megtartom)
sirály kis csapat jött össze
csá mi a szitu meg voltatok valahol ,
mi történt vele?
Hogy vagy Koph? (remélem semmi gáz)
Holnap gondolom nem gurulunk?!
Ezek szerint nemcsak nekem szokott gondot okozni az éppen aktuális nap számon tartása...
OFF:
A szar esős napban volt valami jó is. Tarantino új filmje. A becstelen brigantyk

ON:
Jajj Luki! Ne haragudj! Csak most esett le, hogy vasárnap van!
Tegnap voltunk motorozni, ma meg meló van és teljesen abba a hitbe voltam, hogy ma hétfő van.
Nagyon szépen köszönjük! Aranyos vagy!
Albi79!

Fogadd itt is a gratulációmat!
Jó egészséget kívánok a Babának és a Mamának is!
így már én is jártam pann-ringen. valszeg nem takarították le a pályát és összeszedtem a létező összes gokartgumi morzsalékot
de sikerült lekaparnom, igaz nem kevés időt b*sztam el vele...
nekem a gsxr-en ugyanígy nézett ki a gumi egy 20 perces hungaroringezés után. metzeler sportec m3. aztán mentem vele kettőt a mátrában és szépen visszasimult olyanra, mint előtte.
a ktm-en is majdnem ilyen lett a legutóbbi visontai hancúrt követően, csak kisebb mértékben. azóta voltam vele városban, az is kezd simulni már. nincs ezzel semmi gond, egyszerűen az aszfalt más összetétele meg a fokozott tempó miatt "túrja" le a gumi magát a peremről. szvsz.
Akkor összszedted a puha megolvadt gumidarabokat a pályáról. Kecsón sűrűn így lehet járni, a go-kartok után.
első ...
Este, az utolsó körök után viszont megint rendesen nézett ki a gumi.
Mármint az első gumin a minta. Tudom, hogy az első többet bír, de az is így nézett ki. Ezt a réteget le lehetett húzni a gumiról. Meg menet közben láttam, hogy "dobálom" el a gumi darabokat.
Hát, egy ilyen slick gumi nem negyven üzemórára van tervezve...akármilyen keverék is. Gondolom medium/hard a hátulja eleje meg medium. Nemtom, lehet ennyi volt az élete?
40,3 üó. van benne és nem cserélgettem a gumit. Tegnap mikor elkezdtem pályázni látszódott a minta oldalt.
Van még "húsa" egyébként annak a guminak? Végig ezzel használtad a berget? Mennyi üzemóra van benne?
A nyomás tutira jó volt, pályázás előtt lett beállítva és amióta pályázok, az 1.5-1.6 felállással megyek. A nap végén viszont megint rendesen "fogyott" a gumi.
Hi,
Akkor Giraffe-nál lesz a pont. Guminyomás.
Vagy amire nem gondoltoam még, esetleg valami más puhább gumit nem szedett össze a pályáról?
Objektívan én sem tudok értékelést írni róla, a Dunlopot istenítem az tuti.