Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért pont csütörtökön?
Ötig melózom, aztán hattól fotókörre megyek. Gyertek inkább hétvégén, aztán megpróbálok kimenni én is.
Szép napot SuperMoto!

Csütörtökön egy Visontai gurulás?

Mi délutántól ott leszünk!
Hát ez nem sok jót sejtet, hogy egy ilyen régi kétüteműn van :-)
Igen, ilyen. Tudod, milyen betét való bele? Meg jó lenne a típusa is, mert a betéteket takaró lemez sincs meg.
Hozd el, és akkor majd én leméretezem. Csak hívj fel előtte, ha jössz. 20/914-7321
ILYEN?
annyira nem figyeltem
De ez a munkahenger nemigen olyan, mint amilyen neked volt, ezt csak egy stift fogja középen.
valahol nekem is kellene lennie gold fren fékbetétnek.
halloo halllooooo! én jól vagyok, köszönöm szépen! Sanya mostanában nem fórumozik. idén nem kapott motort, bár vannak olyan híreim, hogy hamarosan ismét megjelenik a supermoto nagyszínpadán.
Lehetne olyat, hogy amikor Gödöllőre megyek, akkor a te használt munkahengeredből belepróbáljuk az abban levő használt betétet?
Az a baj, hogy nincs benne betét. Meg a takaró lemez sem.
Király...Köszi akkor holnap!
Rajzold körbe a betétet, és méretezd be. Küld el nekem, és megmondom, hogy milyen betét van, és mennyiért...
Holnap este megcsinálhatjuk, nem megyek sehová.
A boltodban levő fék, amire linkeltem az előbb, milyen típus? Az az érzésem, hogy annak a betétje jó kellene, hogy legyen ebbe is, a két csatlakozó cseréjén kívül nem látok más különbséget.
Hali!

Ez nem LC4 fék csak hasonló!Legalábbis nekem nem ilyen.
Az enyémen 2 stift fogja be a betétet ezen pedig csak 1.
Oké....no para...Én csak keddig estig vagyok itthon.utána csak hétvégén leszek itthon.
De holnap este jó lenne összehozni egy feltöltést
THX
Szerintem az a gyári LC4 fék...van olyanom is. Esetleg azzal össze tudod hasonlítani...
Nem belőled volt sok, csak az esték voltak tele, holnap beszéljünk!
Halee..mi a helyzet nagyon eltüntél!
Vagy már sok volt belőlem mi
Csak arra kérnélek hogy nyomas fel májd lécci az uj gallériát az FTP-m re meg állítsd be ami kell mert már műxik...MSN..duma majd ..
köszi
Van egy Brembo alsó fék munkahengerem, szeretném azonosítani, hogy fékbetétet vehessek bele. Elég régi lehet, nem nagyon találom a neten. Ismerős valakinek? (Van ehhez egy nagyon hasonló, amit Giraffe boltjában is lehet látni az oldal alja felé, de az enyémen a fékcső helye fel van cseréve az olaj betöltő nyílással.)

Pontosan megegyező képet alig találtam, látszólag ezen az oldalon, a harmadik, arany színű munkahenger lehet az.
csodálatos volt ez a mai nap visontán. az időjárás csodálatos volt, se meleg, se hideg. na jó azért a késődélutáni napokra elég meleg lett, de nem volt az az iszonyatos fullasztó hőség. a gumijaim tapadásával eleinte nem voltam megelégedve, mert elég sok kigyorsításkor elmászott a háta. aztán rá kellett jönnöm, hogy nem a gumival van a gond, hanem utoljára a pringen mentem és ott olyat tapad az aszfalt, hogy az valami hihetetlen. így a jobb csuklómon kellett egy keveset állítanom, aztán már meg is oldódott a probléma. jó volt ismét együtt gurulni a debreceni társasággal, Zriderrel, Sanyival és a többiekkel. a pályán tartott edzést a MotoMax csapata is. lehetett szabadon csatlakozni, jómagam érthető okokból nem erőltettem a csatlakozást, de kiskökény beintett a sorba, hogy nyugodtan körözzek velük együtt....Bencsik Dani és Ónodi Beni voltak ott. végülis nem volt rossz kergetőzni.
Erről lenne szó!