halloo halllooooo! én jól vagyok, köszönöm szépen! Sanya mostanában nem fórumozik. idén nem kapott motort, bár vannak olyan híreim, hogy hamarosan ismét megjelenik a supermoto nagyszínpadán.
A boltodban levő fék, amire linkeltem az előbb, milyen típus? Az az érzésem, hogy annak a betétje jó kellene, hogy legyen ebbe is, a két csatlakozó cseréjén kívül nem látok más különbséget.
Halee..mi a helyzet nagyon eltüntél!
Vagy már sok volt belőlem mi
Csak arra kérnélek hogy nyomas fel májd lécci az uj gallériát az FTP-m re meg állítsd be ami kell mert már műxik...MSN..duma majd ..
köszi
Van egy Brembo alsó fék munkahengerem, szeretném azonosítani, hogy fékbetétet vehessek bele. Elég régi lehet, nem nagyon találom a neten. Ismerős valakinek? (Van ehhez egy nagyon hasonló, amit Giraffe boltjában is lehet látni az oldal alja felé, de az enyémen a fékcső helye fel van cseréve az olaj betöltő nyílással.)
csodálatos volt ez a mai nap visontán. az időjárás csodálatos volt, se meleg, se hideg. na jó azért a késődélutáni napokra elég meleg lett, de nem volt az az iszonyatos fullasztó hőség. a gumijaim tapadásával eleinte nem voltam megelégedve, mert elég sok kigyorsításkor elmászott a háta. aztán rá kellett jönnöm, hogy nem a gumival van a gond, hanem utoljára a pringen mentem és ott olyat tapad az aszfalt, hogy az valami hihetetlen. így a jobb csuklómon kellett egy keveset állítanom, aztán már meg is oldódott a probléma. jó volt ismét együtt gurulni a debreceni társasággal, Zriderrel, Sanyival és a többiekkel. a pályán tartott edzést a MotoMax csapata is. lehetett szabadon csatlakozni, jómagam érthető okokból nem erőltettem a csatlakozást, de kiskökény beintett a sorba, hogy nyugodtan körözzek velük együtt....Bencsik Dani és Ónodi Beni voltak ott. végülis nem volt rossz kergetőzni.
Ötig melózom, aztán hattól fotókörre megyek. Gyertek inkább hétvégén, aztán megpróbálok kimenni én is.