Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyémen nem lehet levenni a tetejét,egybe van öntve...ha jól tudom a 620-625,Duke2-n le lehet venni de ezen sajna nem
Nem lenne egyszerűbb leszerelni a pitsába a légszűrőház tetejét
Sziasztok!
KERESEK KTM LC4 640 (2002)es motor kipuffogójában lévő elődob helyére egy sima átmenős csövet ("Z vagy S" cső)!
Továbbá:Tuning(nyitott,alumínium) légszűrőházfedelet,mint ami a képen is látszik.Ez utóbbit magam is tudnék készíteni,ha esetleg valakinek van ilyen a motorján,és lenne pár szabad perce hogy megmérné mekkora lukat kell rá vágni és behálózni(a négy oldalhosszúsága érdekelne),illetve hogy milyen vastag lemezből célszerű csinálni, azt nagyon megköszönném!
Nem sürgős a dolog,ősz-tél folyamán szeretném megcsinálni!
Köszi a segítséget!
Sajnos meg...
Hali!

Na szétszedtem, úgy néz ki minimum kell mind az 5 szelep és a vezlánc.
Ez bizony könnyen lehet
Ja, így már más...talán, ha méreteket írnál, akkor hamarabb találnál segítséget...
2002es FS650
Azt se tudom, hogy milyen motorod van...
A spirál helyére, ami ugye távtartó is egyben. Ez még vékony tengelyes.
Milyen kerékhez?
Vkinek van első kerékhez távtartója?
Valaki letud így szállni a gépről?
http://www.youtube.com/watch?v...
Szia Dani!

Még mindig megvan az enduro kerékszett?
Okkéss!
eddig még semmi. amint van infó, vagy megérkezik, abban a pillanatban hívlak!
hat akkor majd utanna nezek miert nem eg a kozepso
Valami jóhír a tükrösplekóról Lukibácsi?
Lehet, hogy kiment a féklámpaszimering!
a hátsó lámpán semmi nincsen variálva.
Luki, egy olyan kerdesem lenne, hogy - tegnap vettem uj egoket a hatso lampaba - viszont a kozepso nem hajlando egni. Az mar azelott se egett vagy en rontottam el ?

AZT latom, hogy 3 kabelnek a helye van kialakitva, de csak 2 drot megy bele. Lehetseges, hogy te kototted ki?

Koszi
ma egész nap pesten voltam későn értem haza. nem fárasztottam már magam msnezéssel. várom holnap a hívásodat!
most veszek ugyis egy ktmet!és ezzel fogok motozni
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
üdv!börni átdobhatnád a képeket valahogy!legalább valamit moto-t hadd nézek !