Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát figyelj ird meg a motorod pontos paramétreit és én mondok neked árakat ezekre a cuccokra ha kell!
ebay t javaslom, vmivel olcsobb sztem, ha kintrol rendeled mint ha itthon megveszed a hondanal
Igazából van aki szerelje, csak alkatrész kellene...
Szétszedtük mar. Mindent ami forog... Eltört a dugó. Hajtókar, főtengelycsapágyak amik nagyon kellenének meg vezérműlánc. A többi meglesz.
Szvsz elobb meg kene tudni h mit kell cserelni.

Amugy azt hogy sikerult?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Hétvégén Kakucson beállt a motorom. Egy 2005-ös Crf 450-es. Így szükségem lenne alkatrészekre. Hol érdemes körülnéznem?
Szia!

Köszi megkaptam, hétvégén számolgatok zsetont, valamint megtudom pénteken, hogy áll e az ajánlat az M800-as Suzukira és rögtön válaszolok. Egy képet küldhetsz teljen oldalnézetből ha nem gond.
Hali,
Off:
Megkaptad az üzenetem? Dög gmail nem jelez vissza, hogy átment.
Bocs.

On:
Béna vagy? Szeretnél egy dzsípíesz-t?
Mert le van zárva a gödöllői lehajtó a múltkor még egy hidat is ráejtettek
Komolytalan vagy, vazze....már fél éve jössz a felniért. A szar cuccokat kiszoktam dobni...
lehet az lesz...
de ahogy most néztem az első fékpofákat lehet inkább arra kell gyűjteni eléggé a végét járja már
érdkelne hogy mi éri meg jobban egy keeway x-ray vagy egy malaguti xsm?
Vegyél újat,amit te csinálsz méretre!vagy 12 pénzből megvan egy első. Nagyvas.hu
aszondjad inkább,h az a "javitott" felni üt-e, vagy garantált az egyenesfutás?
elég sanszos, hogy egy csöcsös vörössel ülsz a gép előtt és a sportmotor.hu-t nézegeted. 2 lehetőség van:
1: KAMUUUU
2: Lúúúúzer!
Nem is így hívják, pedig........
mondom, hogy KAMUUUU!
Irigyek vagytok, naaaaaaaaa...
Kamúúúúúúúú
Különc Felvágós
Én meg egy vörös nagymellűvel! Iszom szavait...
Eksön! Black Velvet-tel csatlakozom! Azt irják: lepárolt desztillátum.