Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!
Jelenleg nincs tulaja a pályának!
Mi is kérdeztük , h mi van de az előző bérfő lelépett fizetés nélkül!
Lehet , h SM gyakorlásokra ki kéne bérelni!?
Végleges design
Az már jó régen volt.. A kiskökény csinálta. Utána kell nézni, de ha van hozzád közelebb gokart pálya, akkor kérdezd meg ott! Könnyen lehet h engedik h menj, elvégre nekik ez kes
Helló!

A Boncteremben olvastam írásod, miszerint jártál a H.Ring mellett levő fedett gokartpályára sm-ezni.

Érdeklődnék, hogy hogy működik ez, belehet oda még most is menni motorral?
Szia!

Felvettelek!
Mi is úgy tudtuk, 2 hete odaléptünk fél 1-re aztán felvilágosítottak minket, hogy már új rendszer van.
Ha elmentek, megyek én is.
Amúgy már mondtam, hogy engem érdekel :-) msn-en beszéljünk!
13:00-tól van fél nap a weboldal szerint.
fene a pofátokat, hogy ilyenkor mentek, mikor én nem tudok!
Szia faszi!

Sikerült feladni a befogót ?
valamit dünnyögtek, akkor 2.30ra érek oda!

Remélem leszünk még páran!

Te azt tudtad Luki, hogy már du. 3-tól van a fél nap?
szerintem én is megyek!
Ühüm... Metzeler Racetec Slick asszem elég jó nekem
Hali!
Szerintem mehet a dolog.Terveztem is a dolgot de azt nem tudtam mikor kéne menni de ha már így van egy fix időpont akkor jobban tudok tevezni!
Szóval részemről rendben!
Ha valakinek 1 megbízható és erős 125ös sm kéne akk nyugodtan írjon :) felújított blokk meg sok egyéb... érdeklődni az adatlapon :)
Csááá!
Nektek mi a véleményetek az Aprillia MX 125-ről?
Ien gépet akaro venni, de rosszakat is hallotam rolla.
tripmaster-switch, ha mán angolozunk...
akko' switchmaster... egy hülyeség...
A tripmaster a mérőműszer neve...
jaja, sajna ez ilyen manuális móka
én ezt néztem ki, csak most nincs hozzá "kedvem"...
Van az hozzá, sőt, kényelmes helyen a bal markolat mellet van, nagyujjal simán elérem. De ezek szerint nekem kell indítani és megállítani is? Mert akkor csak sima stopper az, nem köridőmérő...
elvileg be kéne szerezzél egy 3 gombos "tripmaster" nevű kütyüt, amit hüvelykujjal tudsz nyomkodni
Engem meg az érdekelne, hogy az SC-n a köridőmérőt hogy kell használni. Arra rájöttem már hogy nullázzam, meg hogy indítsam el. Csak azt nem tudom mi alapján tudja, hogy megtettem egy kört a pályán?