Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja tényleg

Lehet megártott a reggel 9-től délután 5-ig napon ácsorgás
az LC4 blokkot, ha magas fordulaton hajtod, néha izzad egy kis olajat...
Ez két külön motor és csak a felh nevük eleje eggyezik!

Menj aludni!
Nem egy nagy cucc a csere szóval egy próbát megér...főleg ha úgyis kell tömítést cseréljél a dekninél, egy füst alatt meg lehet csinálni ezt is...
enyém is csöpög, de én úgy láttam, mintha a váltókartól jönne, nem a berúgótengelytől. van amikor egész nap semmi, aztán másnap két csöpp, aztán megint semmi...
gondoltam én is rá, hogy O-gyűrű csere kellene, de ezek után lehet inkább az olajszintet nézem gyakrabban.
Csak mentem a srácokhoz mert látni kellet ha már itt vannak!

Nem mentem a pályán mert a szar dekli tömítés engedi az olajat ez nem tesz jót a tapadásnak meg másnapos voltam a tegnapi lagzi után! Az első pályázásomon szeretné hogy jó lenne a közérzrtem és a motorom is egészséges legyen!
Sógorodnak jobbulást kívánok!
Tesépítés ,gyere,kézné van a légkalapács
Szerintem meg inkább a dekni...annak az árából meg sztem elég sokat el lehet motorozni...
csácsika

nem akarom abbahagyni a testépítést egy kabát miatt
Szeva Belefogytá-e má a kabátba?
Légszűrőre se árt odafigyelni, főleg a 640-nél mert abban nagyon kis tosz szivacs van...
akkor ki volt kopva a berúgó tengely belseje gondolom.
A gond az volt hogy az O-gyűrű (mert nem szimmering van ott) cseréje után pont ugyanúgy csöpögött mint előtte...
Hali!
Semmi extra,max-ig van az olaj és 3500 km-ént olajcsere.10w60-as Motorex.Minden nap ellenőrizni kell a szintet,persze attól is függ hogy mennyire kínzod. Általában figyelek hogy meddig megyek el kerón,de valamikor nem érdekel.Olaj víz mindig legyen benne ez a lényege.Nekem bevált:)
egyetértek Tomekkk -el! én az smr elött egy 525EXC-vel pályáztam, faszán át volt alakítva supermotora, de miután kipróbáltam a haverom smr-jét, azt mondtam hogy asztakúrvaéletbeee.... Ez most nem azt jelenti, hogy az smr a világ legjobb motorja, de még az EXC és az SMR között is óriási a különbség...
Tomekkk jelenlegi motorjából még valszeg ki lehetne hozni többet pályán, csak nem sok értelme lenne, és az a motor valóban egy utcai motor. De itt megint jön a kérdés, hogy ki mennyire akar belebonyolódni a supermoto-ba. én egy évig DRZ-vel pályáztam slickek nélkül, és rohadt jó volt. aztán úgy gondoltam, hogy abbahagyom az endurózást, és keményen ráállok a supermoto-ra. Megvettem az EXC-t, amit kicsit átgyúrtam, viszont 3 hónap után (és az smr próbamotorozás után) rájöttem, hogy ez nem oda lett kitalálva...
biztos vannak más vélemények is, én csak a saját tapasztalatomat írtam le!
az EXC-m:
Úgy ahogy mondja a kedves koléga!Az enyémben most van 29000 km és még nem volt lebontva semmi a blokkról!Az előző tulaj elmondása szerint tényleg szinte csak pályán volt használva és semmi bajom nincs vele.Azt mondjuk hozzáteszem hogy nem tudott egykerekezni illetve nagyon precízen megadott mindent a gépnek amit kell.Jahh még annyit hogy volt rajta FCR is meg egy full akra rendszer amiről én nem hiszem hogy annyira kimélte volna és mégis megy még a gép!És én szinte 100%-ra biztos vagyok hogy 2003 után a szürke blokk minden 640-ben egyforma.
Úgyhogy ne alázzuk szerencsétlen paripát.Az is igaz hogy én a télen szétszedem belekukkantok és kicserélek minden csapágyat és szimeringet esetleg vezérműláncot meg amit úgy gondolom hogy kell aztán újra irány a pálya!
azt mondod folyt a berúgótengelynél ?!

nem tudom mi van ott ha szimering akkor csere de gondolom ezt megcsináltad volna te is.

mi volt a gond?
Kíváncsian várom az öteleteidet hogyan kellett volna elhárítanom a hibát...
Mármint ha egykerekítéssel kapcsolatban merült fel nálad a túltöltés gondolata...
egyszerűbb is mint elhárítani a hibát...
Én úgy hallottam hogy nem kell túltölteni csak a felső nívón tartani az olajszintet.
Én mondjuk kurvára nem tudok egykerekezni úgyhogy inkább az alsó nívó környékén tartottam hogy a berúgótengelynél ne csöpögjön állandóan...
kétszerkettő
Mind akkor se hullott szét, hiszen mondtunk itt két kivételt is...
Túl lehet tölteni ezeket? nem lehet baja? pl 1.7 liter kell az enyémbe ha belemegy 2 az még okés?
Túl lehet tölteni ezeket? nem lehet baja? pl 1.7 liter kell az enyémbe ha belemegy 2 az még okés?