Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello moto!

Giraffe tényleg vannak eladó gumiaid? légyszi fényképezd már le MINDET úgy hogy látszódjon méret, márka, ár, vastagság, összetétel (kémiai képletel is)!
na viccet félretéve, kéne nekem az az üzemóra mérő a webshopból (a héten elugranék érte, ha lesz fingásnyi időm), na szóval abban lehet állítani az időt vagy nullázni vagy valami? ettől függetlenül kell, csak érdeklődöm
Szép napot SuperMoto!

Hamiricsi!

Szombaton egy délutános műszak Visontán?
Tudja mindenki, hogy nagyon jó hátsó gumid van eladó...ha kell valakinek, megkeres majd. Nem kell minden nap telefosni vele a topicot...ha én elkezdeném berakni az összes gumit, alkatrészt, ami eladó, akkor senki nem tudna egész nap beírni a topicba...

A motorgumik topic csak erről szól, amit te szeretnél...
Ja es az SMC helyetT/ melle nem fogok SMR t venni

inkabb melle egy 250 sx et - de csak ha vegre meg tudom venni az uj autom.
1. Félreértés ne essék, nem Tomekkk et akartam cinkelni a hsz-emmel, talalkoztam vele személyesen 1x 2x es birom, mert jo arc. Csak gondoltam igy kifejti a velemenyet/allaspontjat, hogy mi a baja a motorjaval.

2. Ilyen hamar ne jelentsuk ki, hogy nem mentem SMR el, mert ez nem igaz. Unokatesomek szomszedsagaban vagy egy srac aki nagy Supermotos - javitja is oket. Ott kiprobaltam egyet - kurva jo tenyleg. Igaz az kozut volt.... nem palya, palyan nem probaltam. De nagyjabol ahhoz tudom hasonlitani, mint amikor 15 evesen megvettem a DT125r em, hogy majd ezzel crossozok, meg h ez nem uzemoras stb... ( akkoriban eleg erdekes mendemondak jartak a crossmotorokrol - hogy mennyire szervizigenyesek etc...) Hat mondanom se kell, fel ev mulva vettem a dt melle egy 125 os cr t is. Azzal tanultam meg igazan Motocrossozni. Utanna vettem meg a 250 es sx et - es akkor alltam ra a hardcore Motocrossra. Amint tehetem megint venni fogok egy 2t 250 es szornyeteget, mert nagyon hianyzik. A koridoim eleg jol alakulnak az SMC vel, de sztem a crosst sokkal jobban muveltem. Na ennyit a szexualis eletemrol .

Szal igy Tomekkk et meg tudom mar erteni. Nem lettem en sem profi motocrossos - de aze nagyon mas volt egy olommadar endurohoz kepest. DT kozuton megallta a helyet, meg ma is szolgal, de nem palyara valo.

ui: gumimrol annyit, hogy mar nem a gyariak vannak fent, hanem a Mutantok

Kurva jo gumik. Tapadnak kegyetlenul. Az ara pedig amennyiert giraffe adta, igen kedvezo! 16k volt a szett, es alig van megkopva. A bolti ara : 160/60-17 69W TL MUTANT hatso : 52875ft, elso 38625ft
Háhá, ezt te írod? Szted 1 jóállapotú hátsógumi nem közérdekű közlemény itt? De vágod, át is lehet ugrani ha érdektelen számodra..
Én konkrétan arra gondoltam, hogy olyan szintű pályázásra amit én szeretnék nem alkalmas már. Nem vagyok profi, de mégis... Joci sztem te érted...
Igaz! enyém 2005-ös és lekopogom eddig jól bírja! Remélem ez így is marad!
Biztos jobban tudod... Én tudok 5 darab 2006ost ami széthullott. Biztos ők is hülyék mint én. Igaz? Abból 3 sose pályázott. Egyenlőre még én finanszirozom a javítást asszem. Úgyhogy...
Igazad van...
IS!
Úgy látom Heineken-el megy a gép!
Te nem figyelsz...Jobbra fent van az apróhirdetés rész...
Na! Király! De nem figyeltél eléggé, mert ez másik gumi
Szerintem nem azzal van a baja senkinek hogy nem akar vele pályázni (én az EXC-vel se vágyom rá különösebben), hanem hogy kategorikusan kijelentette hogy az LC4 arra alkalmatlan és ráadásul még egy szar is ami örökké tönkremegy...mert ez viszont már a hülyeség kategória...
Figyi má!
Mé nem lehet Tomekkk-ről leszállni? Ha eldöntötte,hogy nem akar LC4-el pályázni,mit kell ezen ennyit forogni?
Hello!

Valakinek nincs véletlenül egy eladó merevító nélküli kormánya 28as befogokkal? Mivel nekem 22es a kormányom és a befogók is. Előre is kössz!

Hello!
Az már azelőtt megvolt egy évvel hogy itt dolgoztam volna :-)
Nahh de nem offolok többet pláne ide a pannonia ringes képek közé nem!
és egy ORAN6E rider életérzés kép
Aha...már tudom miből telik LC4-re

Jóccaka!
tessék csak tessék.... itt van néhány OFFolós csemege a tegnap este/éjjelről! aki lemaradt az bánhatja!
Az nics kizrva!
Na én lelépek mert holnap vár a gyár!
És egy marék Ural amire féket kell varázsoljunk!

Jóccakát mindenkinek!