Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Börni a gumizógépet légyszíves hozzad már, ha van rá lehetőség!
persze viszem,már Attys üzent
üdv sm topik
Köszi az infokat!
Köridőmérő nem fontos, így akkor nem bíbelődök a felszerelésével.
Börni, tudod enyém a csúszókuplung ami nálad van. Hvégéig kitalálod mi legyen vele?
Ezt a félnapos jegy dolgot sosem értettem...
van félnapos jegy is de az 24 euro az egész napos pedig 30. (aztán még én voltam kettes alá matekból-na mindegy )
Igen szerintem aki jön kint alszanak a pályán , a motorok meg a futó maradhatnak éjszakára,szerencsére nem volt rá még példa,hogy egy csavar is eltűnt volna.
A köridőmérőt az ottani cuccal nem tudod összehangolni,de ha fontos neked akkor kérhetünk ott transzpandert és kinyomtatják nap végén az összes körödet.
Gumiztatni lehet igen,benzinkút is megvan még csak kibaszottul drága,javaslom a kannás megoldást.
Egyéb jellegzetessége a pályának,hogy csak egy irányba használható és hogyha lesznek go-kartosok akkor fél órás váltások vannak.12:30 tól 13:30 ig pedig ebédszünet.
nagy vonalakban ennyit érdemes tudni,a többi pedig ugyanolyan minden pályán......húzni a gázt
Annyit tudok ebböl hogy a gumit nem gond ott cserélni a pályán.Van rendes gumis.
Sziasztok!
Csatlakoznék Atys kérdéséhez én is ill. lenne nekem is pár, aki illetékes (Börni?) segítsen már ha jelen lesz!
Szóval úgy néz ki, hogy el tudok menni én is a Pannringre motorozni egyet. Asszony is elkísér, remélhetőleg nagymamiék sikerrel legyűrik a gyerőcöket és nem kell hazaveretnünk időnek előtte!
Szóval mivel még soha nem voltam a Pancsin meg még ilyen közös megmozduláson sem ezért kérdeznék. Szombaton délutánra tudunk érkezni, az egész napos jegyen kívül létezik egyéb más? Fél napos, 1 órás vagy akármilyen? Ha nem, akkor marad a vasárnap.
Utánfutóval viszem a motort. Ti kinn alszotok a pályán? Ott tudom hagyni a mocit meg az ufot éjszakára?
Vettem Szayer Géza féle köridőmérőt, de csak vevője volt. Van ott valamilyen szerkezet amivel össze tudom idomítani, hogy működjön? Nem mintha számítana, örülök ha a pályát megismerem nagyjából. De próbálgatni azért jó lenne a kütyüt.
Gumiszerelésre van lehetőség a Ringen?
Emlékszem, hogy benzinkút régen volt de baromi drágán. Ezzel mi a helyzet mostanság?
Egyéb helyi jellegzetesség amire nem árt figyelni?
Köszi a segítséget!
Kakucs Intro:
Egyszer még reagálok és befejeztem:
- először is nem azért szerettem volna, ezt a videót, hogy bereklámozhassam magam és mindenkit anyagilag lehúzzak!
- A kollégáim akik felajánlották, h a szabadidejükből saját autóval stb. eljönnek és csinálnak egy ilyen videót, nem gondolták, h ekkora kihívás lesz ez a videókészítés! (lehet, h előtte át kellett volna néznünk egy két "profi" felvételt és beállítást!
- A vágás és videózás nem a szakmám és nem értek hozzá /nem én csináltam/ valóban nem a legjobb , amit láttam de ez van! (szerencsére 25 embernek tetszik és kedvet csinált Kakucshoz)
- A "Profi" dolgot kár volt így hangoztatnom , mert nem láttam még a kollégák munkáját csak mondták, h jók ebben! (EZÉRT ELNÉZÉST MINDENKITŐL)
- A 700 Ft -ot (ami 3 ember ideje, saját autó, benzin stb. fedezett) mind a 9 embernek visszaadom! (ez az én saram)!
- Szerintem pont nem egy ilyen "nagyöregnek" kellene így reagálni a fórumon, ha egy olyan videó készül , amiben a felhívjuk a figyelmet : VAN ILYEN SPORT IS!
Még egyszer köszönöm az építő kritikákat, tanultam-tunk belőle!
Ui.
Tomekkk ha valami problémád van velem, akkor keress meg beszélgessünk (ne a fórumon fikázz, hogy mit csináljak a szarommal)! Nem fogok elszaladni!
Morning All,

OFF:
Sajnos nem tudtam elmenni. Harmincötezer ember volt a szervezők szerint, az igen komoly szám! Jó hír azoknak akik nem volttak ott, hogy dvd készül a koncertről.

ON:
Mi újság a Pannónia hétvégével?
Nahh jól itthagytatok törni a felyem egyedül.
Én is lelépek mert holnap meló van.
Holnap este kíváncsian fogom olvasni a végeredményt és arra is kíváncsi vagyok hogy kb jó-e az elgondolásom.
Ha megtaláltad a motorodat, akkor OK. Bár 2200 kilométert nem vállalnék akkor se, ha jó a motor. De ha elmész érte ennyit, mert a leírás és a képek alapján úgy látod, hogy érdemes, és amikor ott vagy, egy leütött motort mutatnak neked annyiért, amennyiért egy alig futott CRF-et is kínáltak már, akkor is úgy érzed, hogy érdemes volt? Mert én erről beszéltem, ezzel van ki a farkam, bár a mai két motor tetszett. A tegnap emlegetett öszvérrel is elégedett lennék.
nem az ugráson lendít én sem azt mondom
Én arra gondolok hogy amikor elemelkedik a motor a földről az akkor kirugózó villa energiályát hivatott elnyelni ezáltal nem ránt rajtad akkorát vagy vmi ilyesmi.De ez tényleg csak spekuláció!
na ez így nem igazán helytálló szerintem. ez semmiképp nem lendít az ugráson, sokkal inkább azt akadályozza meg, hogy összeütődjenek dolgok a motoron, ha esetleg a teleszkóp nem csillapítana eléggé.
nem annak nincs értelme
Gondolj bele ugrasz eggyet majd érkezéskor olyanmintha felkoppanna a teló.
Itt inkább vmi tuományos magyarázat van arra hogy ha elrugaszkodsz akkor a lengőkar energiálya hátraránt vagy vmi ilyesmi és gondolom ezzel így hosszabbat lehet ugrani.
Persze ez csak feltételezés a részemről!Majd a kedves kérdést feltevő megmondja hogy mi a helyzet.
gondolom arra kell, hogy a kipuffba ne erjen bele a kerek
Befutó!
5010 új Ütéselnyelő gumibak (Rebound stopper

SZóval pontosan erről van szó
Ugratáskor hasznos állítólag!
esélyes!
Halhó!
Rugóút határoló!Guglit használtam és számomra ez derült ki!
Rebound stopper!

Arra még nem jöttem rá hogy merre támaszt föl vagy lemert nem merültem bele annyira de hogy az az biztos! :-)
*esetleg
esetkeg rezgéscsillapító kipufogóhoz?
párkajelzés = márkajelzés
Szerintem meg valami koptató féle... a progrip párkajelzés éppen olvasható.. de az nem jelent semmit
vmi tartálynak néz ki