Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ipone. Nekem egy mákszemnyi sem esett le belőle.
Biztos nem bánod meg, meg remélem énse.
Köszi Albi 79! Remélem én sem fogom megbánni! Ha véletlen mégis, majd legfeljebb visszacserélem Minden jót!
mész ma valamere
Ja-Ja Én mentem melletted egy darabig! (aztán nem bírtam a tempót:-))))
Jaaa ertem "powerparts" - furcsaltam is h ilyet nem lattam a ktm katalogusba

azt mondtak h a motorex nem genyazik.

Nem nagyon csak egy picit...
Pedig minden fujas elott letakaritom, befujom, es ejjel szarad.

Luki valahogy igy javasolta, meg a motorexet is o ajanlotta.
Motorex ilyen versenymotorokhoz valo teflonos lancspray, mondjatok jobbat.

Ezt is itt a forumon javasoltak ;)
teszünk rá KTm matricát és mindjárt két nullával több lesz
kb 300 forint simsonra meg etz-re
Szerintem nem olyan drága... MZ/simson bótba keresendő.
Másféle "ragacsos" láncsprayt próbáltál már?
Most komolyan mondod? Nem tettél smiley-t :-)
Az elso kepen, ez a cucc mennyibe kerul? Ha nem kurvadraga beneveznek ilyenre, mert elegem van abbol h lanc osszekurja olajos gecivel a kipuffot meg a felnit, neha a hatamat is...
Ez nagy ötlet :-) Kár, hogy nem nekem jutott eszembe... Az LC4-et nem akarom lebombázni, és amúgy se megy bele az 5.5"-os kerék...
nem tudod megkérni hogy tegyen fe egy eladó csavart?
link ez meg drága

vedd ki az LC4 alól
A vaterán egy van, annak a gazdáját keresem, ez a szám pedig azé, akit ajánlottál, ezt vitték el tegnap.
itt is egy csak nincsen semmi leírás.

vaterán gondolom megnézted...
De, lehet, hogy jó lenne az is, de most egyáltalán nincs elfogadható... Amit mutattál, megvették, mire megnézhettem volna, és hát így alkupozícióm se nagyon volt...
megkérdezem hátha tud valamit...

4.5ösbe nem gondolkoztál?
Aukciós site, nincs kint az elérhetősége, de így is nagyon sokat kér a kerekekért, ráadásul 4.25-ös a hátsó. (Mint ma ugye, megtudtam, az 5-ös jobb lenne .-) ) Szóval alkudozni kéne vele, azért keresem. Amúgy szerintem Balogh Csabának hívják, legalábbis az eddigi szívós kutatómunkám gyümölcseként erre következtettem.
Kösz, ha megkérded.
hirdetésben találtad vagy van valami elérhetősége? vagy az is kellene? dobhatok egy üzenetet annak akitől vettem...
Van ott egy eladó SM set, ki kéne derítenem, kié.
Én ott vettem a KTM -et
Ismer valaki endurósokat Hajdúböszörményben?
Akkor vedd le a nyakadból az alu láncot a VW emblémával, és akkor nem ér bele. Úgysem divat a Beastie Boys már...