Egy kérdésem lenne! van egy 600as gixerem és most erősen fontolgatom hogy lecserélem egy sm-re! Milyet javasolnátok! Én ktm lc4 640esre gondoltam! Tudnátok tanácsot adni ez ügyben hogy mégis melyek a jó gépek? Köszi előre is
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy husqvarna supermoto-m, 2006-os, még karbis.
Na mármost ha megyek vele, és visszaengedem a gázt a motor a kelleténél többet durrog vissza.Én kabi problémára gondolok, de nem biztos.
Ebben szeretnék valamiféle tanácsot kérni, mi lehet a gond?
eladó enduro szet:
akront 17" 2,75 ill 21" 1,85 ami még a felnin van 3g-tc-188 e-dot spain! cagiva 750 elephantba volt! fék tárcsák és lánckerék rajta van! fekete szinü! 65000ft
érd: 20-542-41-46
Én 4,5-re simán felraktam a dunlop 165-ösét.Eddig senki nem szólt hogy nem tetszik neki.170-est nem próbáltam még.Ennyit tudtam hozzászólni,de ezt meg minek
Egy kérdésem lenne! van egy 600as gixerem és most erősen fontolgatom hogy lecserélem egy sm-re! Milyet javasolnátok! Én ktm lc4 640esre gondoltam! Tudnátok tanácsot adni ez ügyben hogy mégis melyek a jó gépek? Köszi előre is
Szombat délután Visonta?
Szétszedtük, megnéztük határon belül volt.Mondjuk állítottunk rajta,középre így most az is rendben van.
Sajnos nálam most ez áll fenn.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy husqvarna supermoto-m, 2006-os, még karbis.
Na mármost ha megyek vele, és visszaengedem a gázt a motor a kelleténél többet durrog vissza.Én kabi problémára gondolok, de nem biztos.
Ebben szeretnék valamiféle tanácsot kérni, mi lehet a gond?
Köszönöm
akront 17" 2,75 ill 21" 1,85 ami még a felnin van 3g-tc-188 e-dot spain! cagiva 750 elephantba volt! fék tárcsák és lánckerék rajta van! fekete szinü! 65000ft
érd: 20-542-41-46
ill eladó brembo alsó 4 dugós fék munkahenger!
Nekem asszem az idén is kimarad
ma adtam fel ha nemgond