Nagyon jó lesz ha össze jön és az idő nem köp bele a levesbe!
Mivel nem tudok részt venni ezért nagyon fáj a szívem, de én is szeretnék egy olyan DVD-t! Látni hogy hogyan csapatjátok jó minőségben fasza hangokkal hmmmm...
Tehát emlékesztető!
- július 26-án kamerások veszik az idióta supermotosokat!
- Ipari cuccokkal és profi minőségben
- aki ott lesz rajta lesz a felvételen
- DVD-is készül a napról
- igen mid ez 700.-HUF ba kerül KOPH-onyánként
- Ja és KAKUCSON természetesen
- Mindenkinek ott a helye
- IGEN semmi többet nemtok csak motorozunk azt jól érezzük magunkat
-Igen ennyi !
Na ugye ....nézelődni másnaposan is lehet ...és úgy tudom,hogy Kőszárhegyre Bebék is jönnek nézelődni,úgyhogy összeránthatnánk a csapatot egy közös versenynézésre.
nah, kössz!
Bebéket már hívtam pann-ringre, de elég nehezen szánják rá magukat. De szerintem idén egyszer biztosan eljönnek!
pár hete úgy mentem le kakucsra, hogy délelőtt nem mertem beülni a kocsiba a volán mögé mert még akkor is annyira kész voltam, ezért a haverom vezetett. na így mentem motorozni...
akkor megfogadtam, hogy így soha többet....
Bár kőszárhegyre csak nézelődni mennék... ha eljössz, akkor megyek én is
aug 15-én biztosan, de lehet hogy még előtte valamelyik hétvégén is elmegyek. Ha megyek szólok!
Kőszárhegyen szeptember 13-án lesz országos motocross bajnokság. Oda lehet hogy nem megyek, mert szept 10-11-12-én FeZeN fesztivál lesz fehérváron, és ha még élek is vasárnap, akkor is valószínű hogy 'negyed'-napos leszek...
igen, ez jó duma! volt már hogy én is bedobtam, amikor ilyen kérdést kaptam. bár rendőrnek nem merném mondani! de valószínű egy értelmes rendőrt kapott el, aki éppen nem játszott Istent!
Erről egyik haverom sztorija jut eszembe akit megállítottak a rendőrök hgy záróvonalon előzött...kérdezi hogy nem lehetne-e elintézni valahogy...rendőr: "mégis mire gondol?"...haverom: "hát én konkrétan a baszásra de ez most nem tudom hogy jön ide"...ezen a ponton a rendőr majdnem felbukott a röhögéstől és elzavarta a picsába
Nagyon jó lesz ha össze jön és az idő nem köp bele a levesbe!
Mivel nem tudok részt venni ezért nagyon fáj a szívem, de én is szeretnék egy olyan DVD-t! Látni hogy hogyan csapatjátok jó minőségben fasza hangokkal hmmmm...