Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen csavarokat használtál,ha meg szabad kérdezni?
a koptató alamónium?
Na de jóóóó
Ja és aki ma ezt kihagyta bánhatja.
Ja persze kiről nincs fotó megint?
Vagy Zsolti esetleg rólam van pár kocka?
Na Én is hazaértem... HÁTT KIBEBASZOTT jÓ volt a mai kakucs...de jóóó , hogy ennyien voltunk ( FAZER1000.áááááááááááááá )
Szokásomhoz híven tartottam a tempómat, de király volt végre sokan együtt nomatni megint...remélem mihamarabb újra nyomjuk...Na azért lőttem pár fotót félig oda se nézve hátha mindenki benne legyen címen...majd kiderül mi lesz belőle ...mindenhez volt kedvem csak fotózni nem...felelőséget nem vállalok
READY TO RACE.....KOPH-oltyúúúú
HF155 és HF156 olajszűrő és 2 db Motorex POWER SYNT 4T 10W/60 (1 l) ez így jó kombó ugye a 660 ba ?
Sziasztok!

Jelentem èpsègben hazaèrtünk öcsèmmel,a kakucsos kèpeket hnap töltöm fel,majd belinkelem ide!
Csodàs volt mai nap,jò volt Titeket làtni motorozni ès örülök hogy megismerhettelek Jocò!
G.gabor....akinek drz-je van....
ööö tudnál nekem mondani pár méretet a hűtővédődel kapcsolatban ? az érdekel aminek a végén bukógomba van.....

köszike
szevaaaa!
elvileg fél egy körül érünk kakucsra
Én is készülök ámmmm....
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Na pakolok azt megyek is KAKUCSOLNI NA PEACE!
Na akkor csak keményen Hölgyek és Urak!
Olyat hogy vigyázzatok magatokra nem írok,mert azért Luki lebasz mert akkor elperecelik
már rég elindult érted az Air Force 1
ebreszto en mar 4oraja melozom en is akkarok menni Afganba kuldesz egy gepet ertem?
ébresztő föl! lusta banda! hasatokra süt a nap. irány kakucs mindenkinek!
nagyon sajnálom! ha bármiben tudok segíteni, csak szólj, rám számíthatsz!
Szerintem főelemcserés, vigyétek vissza, ha még garanciális
Elkiabáltad...
Hallod!Ennek is az a története,h ugyanezen nap délelőtt elmegyek haverékhoz 20 km-rel tőlünk. Kérdezi: "Jégeső volt nálatok?" Én röviden: "Nem". "Jó nektek". Hazamegyek....Fél órán belül az, ami a képeken...
Az időjárás monnyonle!
Vagyis nemm lesszz semmm....
a múlt hét vasárnapi jégeső szétbszta a várt bevétel 50 %-át....
No, mesélj!
Megoldódtak a motorvásárlási problémáim