Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit veszélybe került a vasárnapi kakucsozás, mert nagyjából 1 órája, begörcsölt a vesém. most még nem vészes a dolog, remélem nem is fordúl rosszabbra. nagyon várom már a vasárnapi kergetőzést.
az a helyzet van, hogy aki érdemben segíthetne neked ebben a témában, az valószínűleg már nem koptatja a száját azért, hogy hozzászóljon most, mert már nagyon sokat beszéltünk erről itt, mindenkinek más a véleménye, minden szinten máshogyan jelentkezik a probléma, egy biztos, nem kell hozzá semmilyen különleges fék vagy gumi! gyakorlás, ráérzés annál inkább. de azt szerintem mindenki javasolni fogja, hogy menjél sok kört vagy sokszor ugyanabba a kanyarba, és próbáld rövidíteni a féktávot
Válaszoltunk!
Driftolás témakörben kiváló oktatófilm: besz*rás
Vasárnapra nem mondanak esőt!
Jah.. nagyon durván esett.
Vasárnap is mocsok idő lesz!
Hmm?
Megmutatja neked Hiemer:
http://www.youtube.com/watch?v...

De hogy Sanyát idézzem: mikorra odajutsz, jönni fog magától.
Szar gumival egyáltalán nem fog menni, szépen csinálni még csak slickkel láttam. (Lehet cáfolni.)
Hát csak 2X szakad rám meló közbe a zuhéééé...azért nem hívtalak mert mi se mentünk semerre retek idő lett
Az első fék, a motorfék, és a testtartás kombinációja.hátsó fék az másodlagos.Megnem árt egy jó adag sebesség sem
Arra gondolok , hogy egyszerre forog is a kerék, csúszik is a kerék, szóval drift,de mégis lassul a motor...
Mint ahogy versenyen becsúsznak a kanyarba...
Szal értitek...:D
PÍSZ
Szilvi és Karesz!

Vasárnap léptek pályázni valahova? Írtam nektek Bergiába!
Különleges fékolaj?
Arra gondolsz hogy a kanyar előtt valami tuti olajjal fellocsoljuk az ideális ívet? . .
Srácok!
Supermotoval hogy lehet ilyen szépen csúszni a kanyarba?
Valami különleges fékolaj kell,vagy fékpofa vagy mi?
Kérdezd meg Rooftopot, megvan-e még az övé, neki nem jött be.
megnézted már az itteni aprót?

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Az miért nem jó ha egy olyat mint a lenti képen van becsavarsz a gyári alá
valami eredeti kéne amit csak felcsavarok a gyári helyére
BIBÍÍÍ....
Én meg tennap Füreden áztattam a zacsit... meg veres zolit kémleltem az égen... jahh.... meg szarrá áztam hazafelé Velencénél...
Ilyen megoldás nem jó?
fiuk lányok hol találok valami normális kormány magasitót
Hájjj!
Ma sem futottunk össze de lehet, hogy jobban jártam:-))))))
A Lupán jobb volt:-)
Na ez fasza lesz ha egész hétvégén ilyen idő lesz
Itt őmlik már egy órája az eső
haj mivan a füles elég fürge
Hello
én tudok KTM SM kerékszettet ha kell.polírozottak és gumival együtt.Elöl kis tárcsa van fent .Az egyik fórumos haveré volt csak eladta haverjaimnak a motort.Új tulaj meg eladja az SM kerekeket.
vegyél fel msn-en ha van vagy email és a részleteket ott megkapod.
ár 600 euró a szett