kicsit veszélybe került a vasárnapi kakucsozás, mert nagyjából 1 órája, begörcsölt a vesém. most még nem vészes a dolog, remélem nem is fordúl rosszabbra. nagyon várom már a vasárnapi kergetőzést.
az a helyzet van, hogy aki érdemben segíthetne neked ebben a témában, az valószínűleg már nem koptatja a száját azért, hogy hozzászóljon most, mert már nagyon sokat beszéltünk erről itt, mindenkinek más a véleménye, minden szinten máshogyan jelentkezik a probléma, egy biztos, nem kell hozzá semmilyen különleges fék vagy gumi! gyakorlás, ráérzés annál inkább. de azt szerintem mindenki javasolni fogja, hogy menjél sok kört vagy sokszor ugyanabba a kanyarba, és próbáld rövidíteni a féktávot
De hogy Sanyát idézzem: mikorra odajutsz, jönni fog magától.
Szar gumival egyáltalán nem fog menni, szépen csinálni még csak slickkel láttam. (Lehet cáfolni.)
Arra gondolok , hogy egyszerre forog is a kerék, csúszik is a kerék, szóval drift,de mégis lassul a motor...
Mint ahogy versenyen becsúsznak a kanyarba...
Szal értitek...:D
PÍSZ
Hello
én tudok KTM SM kerékszettet ha kell.polírozottak és gumival együtt.Elöl kis tárcsa van fent .Az egyik fórumos haveré volt csak eladta haverjaimnak a motort.Új tulaj meg eladja az SM kerekeket.
vegyél fel msn-en ha van vagy email és a részleteket ott megkapod.
ár 600 euró a szett
Hmm?
http://www.youtube.com/watch?v...
De hogy Sanyát idézzem: mikorra odajutsz, jönni fog magától.
Szar gumival egyáltalán nem fog menni, szépen csinálni még csak slickkel láttam. (Lehet cáfolni.)
Mint ahogy versenyen becsúsznak a kanyarba...
Szal értitek...:D
PÍSZ
Vasárnap léptek pályázni valahova? Írtam nektek Bergiába!
Arra gondolsz hogy a kanyar előtt valami tuti olajjal fellocsoljuk az ideális ívet? . .
Supermotoval hogy lehet ilyen szépen csúszni a kanyarba?
Valami különleges fékolaj kell,vagy fékpofa vagy mi?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Én meg tennap Füreden áztattam a zacsit... meg veres zolit kémleltem az égen... jahh.... meg szarrá áztam hazafelé Velencénél...
Ma sem futottunk össze de lehet, hogy jobban jártam:-))))))
A Lupán jobb volt:-)
Itt őmlik már egy órája az eső
én tudok KTM SM kerékszettet ha kell.polírozottak és gumival együtt.Elöl kis tárcsa van fent .Az egyik fórumos haveré volt csak eladta haverjaimnak a motort.Új tulaj meg eladja az SM kerekeket.
vegyél fel msn-en ha van vagy email és a részleteket ott megkapod.
ár 600 euró a szett