Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült összerakni a gépet és megszűnt a kopogó hang is.
Valószínűleg holnap én is jövök kakucsra, úgyhogy készüljetek fel egy mozgó akadályra.
Valaki esetleg jön ma citadellára?
Nekünk is hozzál lécci sok-sok szemüvegeket dögivel! Hogy ne főjön a Szilvi feje emiatt
Olvastam v.mi szupemotós kontaktlencséről
Megtisztesz válaszoddal. Ha nem találom meg a bp-i Visegrádi úti embert, akkor irány Fejér!
Jah, még egy kérdés: van női Fox-os Flip Flop papucsod (fekete vagy sötét) 40-es méretben?
Köszönöm, drága vagy! Remélem minden okés lesz!
szerintem menni fogok, mert ma nem jelentkezett probléma. lencse meg van a boltban ha jól emlékszem! szóval minden oké!
Szép napot Mindenkinek!

Lukács!

Ha holnap jössz, tudnál nekem hozni egy kék színű lencsét a szemüvegembe (Oakley Crowbar)? Persze, ha van a boltba.
Pedig cééép feketék lettek...csak mi a toszt csináljak két enduro kerékszettel?

Szokásos...
Hát sajna arra nem tudok vevőt...
Hangulatod mostanság?
Nem a tiedrű' volt szó...

Semmi nem vanik...illetve egy pár eladó enduro kerék, az akad...
Pedig vékony hegyű tollal írtam rá

Mizu veled? Rég jártál már itt.
Illetve azt a fajtát amit Nagy Dávid ajánl neked a Pro Taper félét.
A kézvédővel (Ufo Jumpy) gáz van, egyrészt 25700.-, másrészt nincs citromsárga színben, csak fekete, fehér, piros, kék, narancs színben
Jó vastagon fog a ceruzájuk...

Egyébként olom!
Helló Myki77.
Erről a magasítóról beszéltünk, ebből van 2cm is. A racetech katalógust le tudod tölteni, ha gondolod a www.racetech.it oldalon.
Helló.Nekem van eladó, bal és jobb kapcsoló sorom(egybe és külön is is),ha megfelelő és érdekel az adalapomon,eladó holmik között megtalálod az elérhetőségemet! Üdv
Sziasztok!
Van egy nagyon ügyes emberünk aki javítást is vállal, sajnos nem tudom a számát, viszont a páromét meg tudom adni: 06/20 9 836 940 Fejér megyében van az ember, csak azért írom ,mert nincs közel hozzátok(bár minden viszonylagos )
Túrasupermoto
Hello Supermoto!
Irány- Horány!
Rendben..Én már délelött lent leszek sztm..
Ok, akkor majd Rád hivakozom a égieknél:-)
Vasárnap 14.00-kor ott leszünk, majd kereslek!
Vasárnap zsír idő lesz ...elintéztem...
Keresek ilyen vagy hasonló kapcsolót DRZ-re.
üdv.
Hali.
Nekem van 1 fölös.
06-20-5-636-213
nem lesz itt rosszidő vasárnap!
egy kis frissítő zápor meg nem zavar, a forró betony hamar felszárad...
itt csúcs idő van és megyünk ki reggel nyiggatni