FIM Supermoto VB naptár tervezet 2010:
Az S1 és S2 kategóriákat összevonják.
S1, Euro open, Maximoto, kategóriákban írnak ki bajnokságot.
02 May ITALY Viterbo
23 May SPAIN Tba Yes
20 June FRANCE Villars sous Ecot
18 July BELGIUM Bilstain
22 August ANDORRA Andorra
26 September EUROPE (I) Latina
17 October BULGARIA Pleven
24 October TURKEY
A FE sorozatú Bergek, és az SX, EXC sorozatú KTM-eknél van hasonlóság. Az LC4 blokk sokkal régebbi fejlesztés...A fáma szerint mindkét gyártó maga fejlesztette, de jól értesültek szerint mindkét fejlesztőcsoport, egy harmadik személytől 'szerezte' az ötleteket. Nem elhanyagolható tény, hogy a Husaberg két, a Husky-ból kivált mérnök alapítása után jött létre, így gyanítható, hogy honnan vannak az 5letek...
pl. hengerfej 1in1, de mondom ez csak a régebbi LC4esekre igaz. Az újak mát teljesen saját fejlesztések. De a régebbi Bergek és KTMek alkatrészei sokszor csereszabatosak.
Erre most én is mondhattam volna valami csúnyát... Nem hinném hogy a seggem alá volt tolva... hm... ha jól emlékszem elvittem lemosatni és volt vmi kipufogó ügylet is... bocs hogy segítettem
A berg nem hulladék, az a 690esekig az összes KTM a Berg alapjaira épül...no comment.
Ja és az nem azt jelenti hogy a KTM szar volt. Meg ne is szar. Csak volt elég lé ahhoz hogy megspórolva egy csomó fejlesztést megvegyék a legjobbat.
Az hogy az új bergek mijenek meg majd kiderül. De az biztos hogy jó drágák
Bezzeg mikor a segged alá volt tolva, akkor nem volt hulladék mi? Na, most mondom azt, hogy többet nem kell beszélnünk és ez nem csak ezmiatt a hozzászólás miatt!
nem beszélve arról hogy egy igen komoly versenytársat lőttek ki így a piacról...
ismi mondta hogy valamelyik 2000-es évjáratú 400-as ktmnek ugyanaz a hengerfeje mint a 91-es bergeké... akkor tudtak valamit azok a fejlesztők nem...
Ki tudja, hol heggesztenek (javítanak) titán kipuffogórendszert?
Sanya szerint Pomázon van valaki.
Help!