Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami régi képek még a '80-as évekből...hmm hogy kerülnek ide?
Kik ezek a srácok?
jah én is haza értem, mára ennyi épp elég volt. elfáradtam nagyon. viszont piszok jó volt!
a koptató anyaga 3mm saválló acél. a csavarok, sima facsavarok.
Na lépek haza , eddig bent rohadtam... Nesze neked motorozás!
Na ez fejezd be...megharagszom
jelentem én is hazaértem! a meleget leszámítva nagyon király volt a mai nap! jó volt látni a sok lelkes supermotost! (és MZ-st, robogóst...)
Zsolti neked külön köszönet a fotózásért, és én is örülök hogy találkoztunk!
Szerintem már semmilyet A crossnál is így volt, emlékszel... egyszer csak eladtam egyik napról a másikra
ott van h 2db
Akkor inkább add L..De nem ócska azért még...km se sok van benne..
Milyen mocit akarnál egyáltalán?
Változatosság kedvéért dolgozom...
Erre az ócskavasra már nem akarok költeni... De ha még egyszer lesz vmi baj én felgyújtom... Ismersz hogy megteszem!
..Ja amúgy kurva jó a csizma..nagyon bejön Nem jössz le ócsára valamikor megyek olajcserére meg ....stb
Szponzor?
Értem, de basszus nem hiszem el , hogy Tényleg szarabb mint volt?!?!ne mááááááá ennyire? Rakjunk rá egy karbit FCR?!hmm?
Danika...
Figyelj, én megyek vele. Akkor még jó volt, most meg egy kalap szar, na. A Misi se tudja miért, gyenge mint a libafos. Azért meg nem fogok kimenni hogy még a Foxi is kört adjon.
Van az úgy hogy fáj az élet...
MAjdnem 60 a Tied Te!
Miért vagy ilyen nem értem
Max majd ha 40lóerőnél erősebb motorom lesz... Mert szerintem az ócskavas most annyit bír
1 l olaj pöttyet kevés lesz...
Köszi szépem...remélem is , hogy belejövök lassan lassan...igyexem ...
Koph!

Termèszetesen rolad is van kèpem,hnap feltöltöm az összeset,ide meg beszurom a linket
Volt egy kör amit sztem kihagytàl,kàr mert akkor jo pozicioba voltam ès a fènyek is okèsak voltak
ááá Haver nem hiszem L , hogy nem jöttél..fasz ki van veled méé nem jössz má plyázni..Na Én meg mehetek olajcserére holnap meg fékbetétem sincs sok
Tényleg fasza volt a mai nap.
Te kezded már nagyon brutálul tolni azzal a géppel.