Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán nyomja már a háttal ülést kéz és láb nélkül! Streetfighter macsek. Kunmadarasra nem megy?
A motorozással azért próbálkoznak...
Ég a gyomra......
Csak a motorkajára ne fájjon a foguk!
Az nálunk is mindennapos...a kutya kizabálja a macskák tányérjából a kaját, a macskák meg a kutyáéból ha otthagyja...de legjobban persze mindnek az emberkaja ízlik
A mienk kutyakaját eszik... de talán azért mert néha azt adunk neki.
Ilyen hülye macskája kizárt hogy lenne másnak
Oltasd le
Pont ilyen macskám van , az meg bogarakat eszik
Nem az esetem...túl szőrös...és nem bír csöndben maradni 5 percre...

kevesebbet kellene szexuálisan zaklatnod, akkor talán rendbe állnának a dolgok a toronyban!
elkészült sickdog csizmája, a kicsit gondban voltuk a kivitelezés alatt az erősen kopott talp miatt, de valahogy csak sikerült megoldani, még akkor is, ha az illesztések nem mérnöki pontosságúak!
Szerelési tanácsokat kérnék: elromlott a macskánk, levelet eszik...mit csináljak vele
Szép estét!

Már csak 1 óra reményeim szerint és vége a melónak.
Alig várom, hogy holnap legyen!
Mi olyan dél és fél 1 körül érünk le Kakucsra.
Engem nem engedtek fel a köcsögök.
Azt mondta az egyik, hogy kötelező a két tükör! De minek, mikor úgy sem használom és csak útban van?
Amúgy meg szarakodott kicsit a gyújtásom is, de sikerült hazafele jól belőni.
Ja, és én is láttalak!
DSF
Szeva Jocó,
Holnap mikor értek kukucskára.. mennék én is de nem tom mikor?
Na csoda ma felengedtek citadellára..jól megcibálták a rendszámom azt mennnyéééé... ...azért jót gurultunk érdre aztán ott egy fagyi utána meg kicsi városi móka..jó volt..DEEEEEEEEE Holnap REGGEL 10 kor indulás az őrültek házára.KAKUCS....11 felé lett vagyok !
Sziasztok, bocsi hogy ide írok, de itt a legjobb a társaság :D
Hol lehetne megnézni a MotoGP időmérőjét?
Ott voltam
Őszintén...nem hiszem..bár most Fazer1000 mondta vigyem le a kiskamerát., leviszem de fotozni nem fogok sztm...motorozni szeretnék inkább de majd meglátom még...
ennyire jó vagy ennyire rossz az "Eger-ring"?
most voltam kint, autóval, szétnézni az "Eger-ring"-en.

a véleményem a következő: 1.000.000 X
Koph,

Remélem kakucsról készül valami kisebb-nagyobb kép és videó összefoglaló
jók a supermotos videóid
Olyanra én is kiváncsi lennék
Nekem csak sima kontaklencsém van de a nagy koncentrálás közöpette mikor körözök még pislantani is elfelejtek és akkor 2kör után kiszárad az a szar a szememben