Az nálunk is mindennapos...a kutya kizabálja a macskák tányérjából a kaját, a macskák meg a kutyáéból ha otthagyja...de legjobban persze mindnek az emberkaja ízlik
elkészült sickdog csizmája, a kicsit gondban voltuk a kivitelezés alatt az erősen kopott talp miatt, de valahogy csak sikerült megoldani, még akkor is, ha az illesztések nem mérnöki pontosságúak!
Engem nem engedtek fel a köcsögök.
Azt mondta az egyik, hogy kötelező a két tükör! De minek, mikor úgy sem használom és csak útban van?
Amúgy meg szarakodott kicsit a gyújtásom is, de sikerült hazafele jól belőni.
Ja, és én is láttalak!
Na csoda ma felengedtek citadellára..jól megcibálták a rendszámom azt mennnyéééé... ...azért jót gurultunk érdre aztán ott egy fagyi utána meg kicsi városi móka..jó volt..DEEEEEEEEE Holnap REGGEL 10 kor indulás az őrültek házára.KAKUCS....11 felé lett vagyok !
Őszintén...nem hiszem..bár most Fazer1000 mondta vigyem le a kiskamerát., leviszem de fotozni nem fogok sztm...motorozni szeretnék inkább de majd meglátom még...
Olyanra én is kiváncsi lennék
Nekem csak sima kontaklencsém van de a nagy koncentrálás közöpette mikor körözök még pislantani is elfelejtek és akkor 2kör után kiszárad az a szar a szememben
Pont ilyen macskám van , az meg bogarakat eszik
Már csak 1 óra reményeim szerint és vége a melónak.
Alig várom, hogy holnap legyen!
Mi olyan dél és fél 1 körül érünk le Kakucsra.
Azt mondta az egyik, hogy kötelező a két tükör! De minek, mikor úgy sem használom és csak útban van?
Amúgy meg szarakodott kicsit a gyújtásom is, de sikerült hazafele jól belőni.
Ja, és én is láttalak!
Holnap mikor értek kukucskára.. mennék én is de nem tom mikor?
Hol lehetne megnézni a MotoGP időmérőjét?
a véleményem a következő: 1.000.000 X
Remélem kakucsról készül valami kisebb-nagyobb kép és videó összefoglaló
jók a supermotos videóid
Nekem csak sima kontaklencsém van de a nagy koncentrálás közöpette mikor körözök még pislantani is elfelejtek és akkor 2kör után kiszárad az a szar a szememben