A bergemre kellene mert felraktam azt a brembot amit a képen látsz.
De ezen nincsen kialakítva annak a kis mikró kapcsolónak a helye ami a gyárin volt így most az első fékemhez nincsen féklámpa.
Mivel utcán használom nekem ez kötelző és nekem azt mondták hogy egy ilyen csavarral tudom megoldani.
Vagy ez így nagy hülyeség?!
Ha a radiális Brembo pumpáról kérdezel, akkor van, de az oldalon is megtalálod...ez egy gyári versenyfék...igazából komplett van, az alsó bremboval együtt, úgy tökéletes párosítás...ellenben van még Powerpartsos Beringer aranyszínű felső pumpán 1 darab...
Volt már téma erről szó de nekem is kéne és nem láttam ilyet a weboldalatokon.
Ha van ilyened vagy tudnál szerezni akkor mennyibe lenne nálam?!
Nekem ehhez kéne:
Ugye ugye..na mind1 lesz még alkalom...nekem most csak hét közbe jó mert szombat nem érek rá, vasárnap meg kakucson vagyok mert valami mocis rendezvényt fotozom, de lehet motorozok is azért egy kicsit , ha lehet...
a márka maradna, csak a kivitel/ccm lenne más
csak sajnálom a terepezést teljesen feladni, nem járunk valami sűrűn, de legalább a lehetőség adott így...
Kérésre néztem. Egy ismerősöm akar venni motort és ő mondta hogy nézzek meg egy pár hirdetést amit belinkelt. Én meg kiszúrtam hogy a tied. Anya le lesz törve ha eladod...
jah felraktam hátha...
ha ennyiért elviszik vigyék... csak még egy büdös telefont se kaptam hogy vasárba adjam oda... szóval valószínű megmarad
gondoltam ha kell valakinek, lecserélem egy gyári sm-re, de mivel nem kell senkinek szereztem kicsi pénzér első-hátsó supermoto futóművet és ha beválik törlöm is a hirdetés
De ezen nincsen kialakítva annak a kis mikró kapcsolónak a helye ami a gyárin volt így most az első fékemhez nincsen féklámpa.
Mivel utcán használom nekem ez kötelző és nekem azt mondták hogy egy ilyen csavarral tudom megoldani.
Vagy ez így nagy hülyeség?!