Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bergemre kellene mert felraktam azt a brembot amit a képen látsz.
De ezen nincsen kialakítva annak a kis mikró kapcsolónak a helye ami a gyárin volt így most az első fékemhez nincsen féklámpa.
Mivel utcán használom nekem ez kötelző és nekem azt mondták hogy egy ilyen csavarral tudom megoldani.
Vagy ez így nagy hülyeség?!
Bocs, azóta árat emeltek....A gyári KTM 4150,- , Lucasba 5200,-
nem fogsz találni de ha veszel egy "alapot" a nagyvas.hu.ról és csinálsz egy felfogatót akkor megoldható
KTM-hez kell? Egyes, vagy kettes kell? 3.500 Ft körül van...
majd gondolkozz el, hogy miért is írtam ezt!
A fékem az megvan és nagyon jól működik csak az a
"A Brembo fékfolyadék áteresztő csavar, beépített féklámpa-kapcsolóval." kellene!

Ha a radiális Brembo pumpáról kérdezel, akkor van, de az oldalon is megtalálod...ez egy gyári versenyfék...igazából komplett van, az alsó bremboval együtt, úgy tökéletes párosítás...ellenben van még Powerpartsos Beringer aranyszínű felső pumpán 1 darab...
Nem örülök
Köszííííí!Szeretem ezt a hozzáállást!
Áhoj giraffe!

Volt már téma erről szó de nekem is kéne és nem láttam ilyet a weboldalatokon.
Ha van ilyened vagy tudnál szerezni akkor mennyibe lenne nálam?!
Nekem ehhez kéne:
Piha.Itt egy csomó magányos harcos van
szerintem ez marad is így a továbbiakban!
Sziasztok!
Mindenki aki szegedi vagy környékbeli,jelentkezzen!Tele van a tököm,hogy egyedül kell csapatnom az autók között!:(:)
Sziasztok!

Lehet, hogy rossz helyen járok, de talán tudtok segíteni.
Yamaha WR450-re kellene valami lábtartó szerűség utasnak. Neten nem sok mindent találtam...
Szép napot Supermoto!

Olvasom, hogy hétvégén megint lesz bandázás! Sajna én az elkövetkező két hétvégén fullra dolgozok.
giraffe64! Megvan még a magura szett? Ha igen, küldj mélt a paraméterekkel (ár stb.) ide: mojo@index.hu
utána kérdezek , hogy belemegy e és ha jó akkor meglesem sztm...írok majd...thx
Ugye ugye..na mind1 lesz még alkalom...nekem most csak hét közbe jó mert szombat nem érek rá, vasárnap meg kakucson vagyok mert valami mocis rendezvényt fotozom, de lehet motorozok is azért egy kicsit , ha lehet...
a márka maradna, csak a kivitel/ccm lenne más
csak sajnálom a terepezést teljesen feladni, nem járunk valami sűrűn, de legalább a lehetőség adott így...
Kérésre néztem. Egy ismerősöm akar venni motort és ő mondta hogy nézzek meg egy pár hirdetést amit belinkelt. Én meg kiszúrtam hogy a tied. Anya le lesz törve ha eladod...
de csak most kapcsolok, csak nem a használt iparihulladékokat nézegeted...!?
Tárcsákkal, lánckerékkel (használtak) együtt 90...ha csak a kerekek kellenek pucéran, akkor kicsit lehet alkudni belőle...
jah felraktam hátha...
ha ennyiért elviszik vigyék... csak még egy büdös telefont se kaptam hogy vasárba adjam oda... szóval valószínű megmarad
gondoltam ha kell valakinek, lecserélem egy gyári sm-re, de mivel nem kell senkinek szereztem kicsi pénzér első-hátsó supermoto futóművet és ha beválik törlöm is a hirdetés
kb
venni kell egy fasza láncot rá...
Te sorsod meg az Adri! Nézd meg az ismerőseim közt naaaaaaaa!