Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én inkább mejd megpatkoltatom Lukinál a csimmát, ha lehet

azé egy ilyen koptató vacakért 10k a fentebb említett titán os ötvözet sztem jobban bírja.

DE akkor meg is kérdezem, hogy bírja ?
Luki ! Este küldöm a scannelt példányt az adás - vételiről
húú ez nagyon jó

azert irok meg, hogy a mutantra ha van vevő nyugodtan add el ha még nem tetted meg

most jött meg a számla a kocsiról, és h 100 k a javítás ....

többet autóval sehova
Te is lent leszel Foxi?
Sziasztok Motosok!

Vasárnap valszeg megyek Kakucsra,szoval lehet megint számítani képekre,remélem minél többen jöttök!

További Szép Napot!
Akcióóóóó! Rendet raktam, és találtam 1-2 gumit...115/120/125-ös elsők, 165/170/180-as hátsók. Dunlop, Michelin...

Ha esetleg mást is keresel... www.supermotoshop.hu
Megveszem én vazze.

Basszus, más összetenné a két kezét azért, hogy olyan mototrja legyen!
Huúú Jó meleg van..de full felhős
Az még akkor egy másik időszámítás volt... Azóta meg kiestem a körből. Így meg szar:( max majd bambulok!
Morgen superek
Ez tetszik! Ezt muszáj megvideósítani!
Én kb 12 től érek rá sztm de dél elött kiderül addig hogy jön e közbe valami...ha nem akkor gurulhatunk! Esetleg még valaki? Kenny911?
Tomekkk? gondolom hugyos vagy...vagy.. Ultra szerelmes...mert már nem jön a barátaival soha sehova ...Vasárnap meg motor nélkül le se gyere...komolyan , ne fesztiválozzz érdekes nem rég még karcoltad az aszfaltot
Szép élesek a gumák
Te nem gyüssz vasárnap?
na jó baszod, a Ken Block féle géppel jösz le?
Nah.. lehet akkor vasárnap én is leugrom megnézni a "nagymenőket"... de szigorúan csak 4 kerékkel
gorazs meg borsatya, jobb is ha nem jön, mert akkor nagyon elpicsáznak mindenkit!
Lesz még rá alkalom..
Sziasztok!
Ha érdekel vkit eladó csizma és vadi új Supermoto csizma talp koptatókkal!
itt van
pedig úgy jobban lehet keresztbe menni!
papa! ma elkészült a mocim is! az a rohadt tömítés szopatott meg. ki lett cserélve és most tuti a gép, és már nem veri az olajat a hátsó gumimra...
ugyan má' báttya, itt nincsenek gyorsak és lassúak! megyünk és moccolunk egy hatalmasat!
Jocó ne gyere már, mert akkor én lehetek a leggyorsabb!
eddig úgy néz ki!
jövő 7végén nagyon remélem hogy tervezel p-ringet tesó, mer' valószínű megyünk!