Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szigorúan!
bazmeg nem ezt a képet akartam ide , hanem ezt
na mizu papa Kakucsoltok vas.nap?
értettem :) be fogok egyet szerezni, amint van megyek pályára :)
A bőrruha jó.
A bőrruha segítt.
A bőrruha csökkenti a kínlódást fájdalmi szintjét esés esetén.
A bőrruha Jól mutat Önön.
Ha még nincs bőrruhája akkor vegyen bőrruhát.
BŐRRUHA
akkor mindenki saját belátása szerint öltözik, nameg hogy milyen ruhája van :)
a bőr ruha nyújt szerintem a legnagyobb védelmet, de ha tényleg olyan rohadt meleg lesz vasárnap, mint amilyet jósolnak, akkor én is krosszosra veszem az öltözetet, mert azért az jobban szellőzik...
előírás egyébként nincs erre szerintem, inkább csak ajánlatos a bőr ruci
sziasztok,

Látom itt már mindeki a pályára készül. Én még sose voltam ezért van egy kérdésem, a ruha milyen kell legyen? Gondolok itt bőr ruhára, vagy fel lehet menni crossos szerelésbe is?
Sajnos az utolsó utáni percben családi probléma lépett fel, ezért nem tudtunk menni, és mi is sajnálkozunk mert idén még nem sikerült pályára mennünk.
Én reggel 8-ra érek haza!
2 óra pihenés aztán gyerünk Nekem délután 18.00-ig jó!
Ha dobod a számod csörgök vagy itt az enyém 0620-9-104784!
Holnap jó lehet eddig ugy néz ki.....
reggel vagy délelött beszéljünk...te mikor érsz rá?
Üdv:
Csüt- Péntek sem jó?
Kössz Mindenkinek a felvilágosítást!
Remélem ne,m leszek "kirívóan lassú" :-)
Mátrában nem voltam..... csak ott egy kicsit veszélyesebb volt, amikor besokaltam:-)
ha nem kell az első tengellyel mókázni akkor sima ügy
Na de jót gurultam a vároba ma..alig volt forgalom,,,hmm nem is értettem..Na vasárnap sztm oda a szabad strandra kéne menni oda ahol a wake board van . Ott tavaly is simán betoltam a moccot és nem volt para.....legjobb hely főleg ha többen megyünk..utána mehetünk kakucsra.....
a pályán, mindig a hátulról jövő figyel. egy esetleges akadásért, esésért soha nem az elől haladó a hibás, hacsak nem tesz olyan kirívó/szokatlan irányváltoztatást, ami nem indokolt, a pálya azon szakaszán. ha hallod hogy jönnek mögötted, soha ne nézz hátra, és soha ne válts irányt azon célból, hogy elengeded. ha gyorsabb, úgy is meg fog előzni. ha mindenképpen el akarod engedni, akkor azt semmiképpen ne irány változtatással próbáld, hanem maradj a nyomvonaladon, vedd vissza a gázt, esetleg ints, hogy elengeded.
okés, köszönöm a pontos választ, a héten elugrok a vasas boltba :)
Az azért még kevés...ameddig a pályán tartózkodsz, ne legyél kirívóan lassú, ha lassan is állsz ki, akkor ne az ideális íven haladj, és jelezd a kiállási szándékodat, vagy kézzel, vagy lábbal...
Helóka Adam,

Ha éppen Makón nincs is de a közelben biztos van egy vasbolt ahol 10-es átmérőjű rúanyagot lehet kapni. megtámasztod a vasat majd mérsz egy magasságot és hajlítasz egy 3szöget ami kissé hegyes szögű... majd megfejelve az eseményt egy 4centis 12milliméter átmérőjű 4cm hosszú vasat heggesztesz a hegyibe.. naggyából ennyi.
Az a baj hogy nem nagyon, vagy csak adott típushoz gyártanak ilyet mivel nem egyfoma a magasságuk.
Tedd fel a kezed, ha ki akarsz állni.
Ezt akartam kérdezni!
Gondolom vannak írott és íratlan szabályok a pályán való motorozáskor!?

Szigorúan!
Ez már hozzá tartozik a supermotohoz