Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hihi, nekem most készítik a "strandot". Délelőtt mi is pihizünk meg miegymás, szerintem dél fél egy körül fogunk leérni.
NEmtom ha megyünk fürdeni akkor utána én kb 12-1 felé oda akarok érni..ha nem megyünk akkor lemegyek már reggel 10 re sztm.
Vasárnap mikor lesz a gyülekező Kakucson?
Kakucsra jöhetsz nyugodtan...jó lesz neked is sztm...Mennek ott sok kisebb nagyobb mocikkal is!Vasárnap sokan leszünk Motosok úgy néz ki. Kakucson asszem ilyen mágnes szál van a célnál ha ahhoz való vevőt veszel akkor műxik a dolog.
Gyerekek, gyerekek..... ....ezt a hozzáállást...
Nesze Tomekkk kapj be egy kis szendvicset mielőtt lejössz kakucsra...és faszom gyere már motorozni...nem mondom többször...
Mámo megint pájo
új gumi,új csimma,újra tanulhatok körözni
Hali! Érdeklődnék, hogy kis teljesitményű supermoto-val hol lenne érdemes pályázni? Én Kakucsra gondoltam, de hátha itt valaki mást is ajánl. Ja és, néztem ezeket a Köridőmérőket, Kakucson pl. van kint a pálya szélén, vagy nekem kellene megvenni az adót is? ( Csak mert az adó 3x annyiba kerül mint a vevő :D ) Köszi előre is a segitséget!
Minden bizonnyal úgy tűnik, hogy egy csónakban evezünk (avagy egy cipőben járunk, egy fát vágunk (van ilyen mondás?)), drága barátom!
Hm, látom itt nem nagyon válaszolnak neked! Nekem is csak ritkán...
Biztos igazad van én leléptem
Nem az a lényeg, hogy motorozzunk és bandázzunk egy jót? Ki a f@szt érdekel, hogy milyen időt megyünk?!
Ezt nem mondtam... Nem is kell győzködni.. Egyszerűen nincs kedvem sem... 48 fölött meg bárki bír menni!
Ugyanezt mondtam én is neki, még mikor szétszedték a blokkot!
Az sok egykerekezés miatt halnak meg az LC4 blokkok általában, nem a pályázástól. Figyelni kell a megfelelő áttételre, hogy a legnagyobb fokozatban ne forogjon nagyon sokat max fordulatszámon...
Ne mondd már, ne fogd a pályázásra! Érdekes, hogy én senkit sem ismerek akinek a motorja a pályázástól ment volna tönkre!

Na, de látom nem lehet meggyőzni Téged!
Sok szerencsét kívánok nekik! No meg jó főtengelycsapágyat is...
Ne mááár! Rengetegen pályáznak LC4-el.
Inkább csak elment tőle a kedvem... kevés a technika 1x majd...
Ez az! Nem is értem, lassan kezdem azt hinni, hogy nem is szeretsz motorozni ...
Tényleg? Az más..... Nem Én
Hát nem tehetek róla, szép fokozatosan szerzek be mindent ami kell az sm hez.

Úgy terveztem h most hó elején veszek rá gumit.

Hát ez most lehet elmarad sajnos

Mivel Bnőm nem dolgozik, elég cinkes gyakorlatilag őt eltartani - mellette a motorozás iránti szenvedélyemnek hódolni. Mellette még havi rendszerességgel félretenni a fizetésem több mint 1/3 át - hogyha beüt vmi...

El kéne mennem bankot robbantani

Még egyszer ne haragudj az úgymond mellébeszélésért, legközelebb akkor szólok, ha már kezemben a zsé a gumira
Helyes,èn motor hijjàn ismèt "csak" öcsèmet viszem,legalàbb annyira èli a supermotokat mint a bàttya
Én már akkor sem vettelek komolyan, amikor májusig kértél időt...
Igen! Ott lesz a Bergia is!