Kakucsra jöhetsz nyugodtan...jó lesz neked is sztm...Mennek ott sok kisebb nagyobb mocikkal is!Vasárnap sokan leszünk Motosok úgy néz ki. Kakucson asszem ilyen mágnes szál van a célnál ha ahhoz való vevőt veszel akkor műxik a dolog.
Gyerekek, gyerekek..... ....ezt a hozzáállást...
Nesze Tomekkk kapj be egy kis szendvicset mielőtt lejössz kakucsra...és faszom gyere már motorozni...nem mondom többször...
Hali! Érdeklődnék, hogy kis teljesitményű supermoto-val hol lenne érdemes pályázni? Én Kakucsra gondoltam, de hátha itt valaki mást is ajánl. Ja és, néztem ezeket a Köridőmérőket, Kakucson pl. van kint a pálya szélén, vagy nekem kellene megvenni az adót is? ( Csak mert az adó 3x annyiba kerül mint a vevő :D ) Köszi előre is a segitséget!
Az sok egykerekezés miatt halnak meg az LC4 blokkok általában, nem a pályázástól. Figyelni kell a megfelelő áttételre, hogy a legnagyobb fokozatban ne forogjon nagyon sokat max fordulatszámon...
Hát nem tehetek róla, szép fokozatosan szerzek be mindent ami kell az sm hez.
Úgy terveztem h most hó elején veszek rá gumit.
Hát ez most lehet elmarad sajnos
Mivel Bnőm nem dolgozik, elég cinkes gyakorlatilag őt eltartani - mellette a motorozás iránti szenvedélyemnek hódolni. Mellette még havi rendszerességgel félretenni a fizetésem több mint 1/3 át - hogyha beüt vmi...
El kéne mennem bankot robbantani
Még egyszer ne haragudj az úgymond mellébeszélésért, legközelebb akkor szólok, ha már kezemben a zsé a gumira
Hihi, nekem most készítik a "strandot". Délelőtt mi is pihizünk meg miegymás, szerintem dél fél egy körül fogunk leérni.