Csábító, de addig meg kéne csinálni a gépet.
Múltkor a Harley-s felvonulásról hazafele jövet letört egy fog az egyik váltó fogaskerékről. Azóta széthúztam a blokkot és kicseréltem a fogaskereket és a főtengelyt is, mert történt vele egy kis incidens, de ezzel a másik főtengellyel meg kerepel mint állat. Úgyhogy megint szét kell húzni a blokkot, aztán visszarakom az eredeti főtengelyét. Ha ezt szombat estig meg tudom csinálni és még jó is lesz a gép, akkor lehet, hogy jövök vasárnap.
Sajna nem értem rá már...De hogyne vasárnap kakucs egyértelműűű...
Holnap is lehet megyek egyet városba...
De vasárnap lehet már reggel lent leszek kakucson ha nem megyünk fürdeni....
Add el a sajátod és vegyél te is egy Berget! Vagy az sem felel meg eléggé Arra már azt sem mondhatod, hogy nem elég jó pályára, viszont közúti használat mellett eléggé pörögnek bele az üzemórák.
Nekem is olyan SM gép kéne, ami olyan könnyű, mint egy 125-ös krosszmotor, erősebb mint egy 650-es berg és kisebb szervizigényű mint egy S-es DRZ, csak sajnos ilyen még nincs és gyanítom, hogy nem is lesz.
Köszönöm, most hétvégén biztosan nemtudok menni, mert messze lakom onnan, és még nincs meg a jogosítványom, amint meglesz a forgalmi stb. akkor mindenképpen megyek :) Csak azért 300km-t necces jogsi nélkül lemotorozni :)
Múltkor a Harley-s felvonulásról hazafele jövet letört egy fog az egyik váltó fogaskerékről. Azóta széthúztam a blokkot és kicseréltem a fogaskereket és a főtengelyt is, mert történt vele egy kis incidens, de ezzel a másik főtengellyel meg kerepel mint állat. Úgyhogy megint szét kell húzni a blokkot, aztán visszarakom az eredeti főtengelyét. Ha ezt szombat estig meg tudom csinálni és még jó is lesz a gép, akkor lehet, hogy jövök vasárnap.