Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóóóó képeket lőttél a fotómasinériáddal!
http://www.sportmotor.hu/motor...
A tegnapi kakucsolás csak....rohadt életbe olyan poros volt a pálya a vasárnapi eső miatt
jól van nem kell kapkodni. tudod bármikor szívesen látlak!
Tervezem már régóta,de nemtom mikor jön össze.A fostalicskával a finisben vagyok,Péntek du,szombat de suli,barátnő,stb.Túl sok esélyt nem látok rá,hogy GOGO előtt odaérjek
Meg ilyen célokra jobb lenne egy 15-ös első lánckerék...
jól van, ügyes vagy! a boltba is ellátogathatnál valamelyik nap!
Sajna nem tudok erre mit mondani,szokás szerint varia van.De leszarok mindenkit és 20-án megyek rossz esetben egyedül,jó esetben 3-an.21: rossz eset szintén egyedül,jó eset ketten
Azért jó lenne ha Sanya is bekukkantana.Ígérem nem kérdezek hülyeségeket megint
Népszerűsítettem a rendezvényt Debrecenben.Megláttam egy hebo cuccokat árusító boltot előtte egy husqval.Beficcentem,tök jól eldumáltunk a sráccal.Csak sajna 21-én valami sztrítfájter sót szerveznek Böszörményben,de 20-án lehet hogy jön.
ehy mennyien jöttök a nagy ünnepre?
Ilyen ez a Luki.Mindíg csak a hülyeséget mondja...
Ne is beszéljetek ilyet!

A motorért ölök! Ezt lehet venni célzásnak is!
avgy vedd ki a féklámpa szimeringből, a dugattyú vissszahúzó rúgót, hogy kevesebb kompresszió legyen benne!
Foxi,cukrozd be a tankot,nehogy elvigye
Csak szeretnéd!
Ha elcsúszok ne a kipuff vége sérüljön
Tudom, hogy volt róla szó, ill. itt kérdezted, hogy mit ajánlanak, de milyen szerepe van a gumicsőnek(slag?) a kipun?
Hi ALL!
NA ma nagyon jó volt kakucs kár hogy nem ért rá senki, pedig bíztam benne hogy valaki megjelenik kergetőzni a forumról
Ketten nyomtuk Kenny911 el, meg volt vagy 2 gokartos..mienk volt a pálya..Sok felvételt készítettünk majd vágok össze egy kisebb vidit talán holnapra meglesz....
PEACE
Na ma vittem a gépet Ócsára, Misi neki is ugrott... A héten szét is húzzák a blokkot... Majd kkiderül Na jó GOGOzást én addig tolom a Bergel
Sziasztok!
Van egy használt ALPINESTARS csizmám, 10-es méret ( 44 ), és egy zsír új VIBRAM supermoto talpam, egy garnitúra koptatóval , ez is 44-es méret.
csimma: 15000huf
talp: 12000huf
Ha érdekel valakit, akkor itt vagy a kuri@vipmail.hu -n.
ollé! sidi?
így van

lehet h inkább nem is tanulok meg egykerekezni.

júliusban olajat is kell cserélnem
Ja értem, ezt nem tudtam (hogy a ktm adott meg ilyen adatot).
Ez az adat (~2-300m) a KTM gyár által kiadott hivatalos közleményben van, mint az LC4 típusra való ajánlás. Kifejezetten típusspecifikus dolog és átlag egykerekezésre értendő, természetesen erős ráhagyással, hiszen a gyár védi magát ezzel. A tapasztalat az, hogy ha rendszeresen holtpont közelében több 100m-es egykerekezéseket csinál az ember, akkor bizony idővel kifekszik a hajtókar.
Jól néz ki!
a fém koptató, még egy kis pénzben van!
Apró pénz...
csakis OAKLEY modellekbe tehető bele!