Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak el kell gondolkozni, hogy miért is van az, hogy nagyobb 5 és nem 6 meg van az észszerű magyarázat rá!
Szia! Természetesen nem is gondoltam hogy 3xos teljesitménye lesz, de most elvileg 3 LE környékén van, ha kivan szedve a fojtás, de nicncs tuningolgatva, akkor állítólag 6.5-7 LE :) Az pedig már elég lenne :) De nagyon röhej hogy az 50es 6 sebességes, a 125-ös meg 5 :)

Köszi mindent! Holnap elvileg beviszem vizsga után 6k-s szervizre, meg akkor megcsupaszittatom minden fojtásától! [Remélem]
melyik no fear sisakod van? képet tudsz küldeni?
jó hát mostmár ha minden igaz dolgozom majd. és hát lehet olyan 30-40 kb..
szeretem ezt a kifejezést: "elfogadható ár"!

nekem más az elfogadható, mint neked, de ez mindenkinél más más árszintet jelent. jobb, ha tól-ig-al meghatározod!
jha és még 1 kérdésem lenne. Milyen bukósisakot ajánlanátok elfogadható áron? Télen vettem egy No Fear-t és hát csalódtam. Pattog le róla a lakk pedig esni sem estem...
júni 21
Mikor lesz, most a 7végén?
hááááááááááááááááááááát?
!
Van egy eladó váltó elektronikám, nem kokler, teljesen gyári cuccus, azt szeretném piacra dobni ...ha valakit érdekel jelentkezzen .....de jó magasra a kezekkel mert nem látok el olyan messzire
szerezzek?
Most lesz a gogo tri?.... hmmm de jó lenne ott lenni, csak egy motor kellene ......
az nem nagy távolság!
Ez nem lenni jó
Egyébként nézegetem mindig ezeket az időjárásos oldalakat, de mindig megszivat. Szombaton pl. tök jó idő volt,pedig rosszat írtak, ezért megcsináltam az otthoni teendőket. Ahelyett, hogy mentem volna én is bringázni mint sokan mások. Gondoltam majd vasárnap, jah Agárdig el is jutottam, és leszakadt az ég Kicsit kiborultam tőle
jha csak egy kis karbantartás.. Idomokat szerettem volna rá venni de nem sikerült... de legalább átnéztem...
bááá hogy néz már XD
hát 200 km lesz 1 útja ha jön velem az utasom. Ha nem akkor csak 170.
mennyire messze?
moto terminator?
Hát Szeretnék minnél hamarabb. csak kicsit messze lakom annyi a baj. Menni szerettem volna a 20-ra is csak arra már nem mehetek... hétfőn szakvizsga De ha minden igaz akkor ott leszünk
Sziasztok!
Remélem a jó időt is megrendelted arra a hétvégére
reggel 8tól miénk a pálya! de ha hamarabb jössz, akkor is verethetjük!
Na én is lecsupaszítom a gépet XD Irány a pálya

Am rooftop ha valaki csak 21-én tud menni akkor mikor kezdődnek az események? Csak hogy minnél többet szeretnénk ott tölteni.
markoati-nak van igaza, egy hajtókarcsapágy cserénél, blokkszéthúzásnál aztán tényleg mindent ki lehet cserélni (pl.: további csapágyak, vezérműlánc, stb.), de akkor Tomekkk gatyája is rámegy. Bár ezt majd ő eldönt. Szerencsés esetben a hajtókar még nem verődött oválosra.