Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor erre még van 41 perced!
gépészkedni kell aztán szalad az! szerintem az SMR-t is megrövidítem a héten egy picit!
Ugye hogy jobb úgy?
Zrider is mondta,hogy szerinte a sok váltogatás mind időveszteség(na nem mintha ez nekem qrva sokat számítana).Szerintem nagyobb veszteség ha nem gyorsul a paripa és még idegesítőbb is
jól megy az, nem kell izgulni! annak idején én is rövidítettem az áttételt a DR-Zn!
Én meg pont rövidítettem pályára.Kicsit sokat kell így váltogatni,de legalább lép(magához képest)a gép.
mint tudjuk, a víz, jó kenőanyag.....
Ha így állsz hozzá, el is fogsz esni... de ne legyen igazam.
Többé-kevésbé...de új korában is ilyen volt, amikor még sértetlenek voltak a csíkok - és nemcsak az O-Frame csinálja/csinálta, hanem az Uvex meg a ProGrip is (sőt, ezek még durvábban is nyúlnak mint az Oakley - eleve sokkal vékonyabb/gyengébb a pántjuk)
a pánt belsején, még meg van a szilikon csík?
Nemtom, meg szoktam szárítani és csak utána veszem fel...meg különben sem hiszem hogy ugyanolyan anyagból lenne a szemüveg pántja mint a gatyám...
felvettelek msnen!
HAli...
Ha a gyári áttételed van én azon is változtatnék kicsit... hamar elforog a drz. Nem is nagy tétel.. 1ső 3700 hátsó 7200 kb.
Dekli védőt már én is vettem. Nagyon hasznos... ráadásul személyesen ismerem az urat itt lakik 20 km-re. Nagyon jó fej csak ajánlani tudom a bazárjait.
köszi
ránézek majd
ha kimosod az alsógatyád és fölveszed vizesen, akkor az milyen?
Dekli meg hűtővédőt mindenképp vegyél rá. (drz topikban megadják Neked a Termol Robi címét, ő csinál jót olcsón, alu-ból) Ha a motor csak álló helyzetből eldől, már akkor elkezdi összenyomni a hűtőt, sajnos...
rendszám lekerül csak még megyek vele úton....
deklivédő még nincs
sajna nincs pénzem és csak ilyen csinosításokat tudok csinálni.
majd lesz
csak nemtudom mi legyen még karbon ....vagy alu
mert karbonbol fogok majd tudni csinálni ezt azt ami kell nekem....
Csá!
Én a rendszámot azért levenném(veszem).Meg DRZ=deklivédő!
csak jó lesz minden
remélem nem régen van meg.......mondjuk elégé megszoktam már a 40 pacit benne.....csak fosok hogy milyen pályán menni
eddig csak porba meg rosz úton szúrtam neki hihetetlen de nekem FÚRCSA lesz a jó út
Hogy a viharba ne bírná.... Erre képezted ki nem? Csak te ki bírd
remélem bírni fogja minden
tuti fogok esni....készültem is rá jóféle gördeszka kerék van most rajta csak bírják..
őőőőő
az úgy volt........
maradhat nyugodtan így!