Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó estét mindeninek
lassan de készülök gogo3 ra, minden vágyam ott lenni
relém összejön
és kérnék egy kis segítséget is mert még sose voltam pályán és hogy mit kell levenni vagy hogy tuti a gép......
mert az esővízcseppek atomrészecskéi közzéépülnek a gumipánt atomrészecskéi közzé, így egy gumiatom + egy vízcseppatom......add össze.....há ezé' nyúlik
na ez jó kérdés.
"Hülye" kérdés, elsősorban Lukinak címezve (de persze más is válaszolhat ha tudja):
a szemüvegek pántja mi a gyíkért nyúlik ki esőben? Baszottul idegesít hogy nem elég hogy nem látok ki rendesen, de még a szemcsi is csúszkál a pofámon...tudom, faszér motorozok esőben - mer anyukám aszonta akkor motorozzak ha jól esik!
Tudom...de valamiért olyan nagyon nem vonz...akkor már inkább a Romaniacs...
Fasza nap volt Miki! Jöhettél vona.mostanáig kint voltunk.2 nap alatt eldaráltam teljesen új elsö pár fékbetétet :) Meg az oldalcsúsztatás is megy már egész jól. Legközelebb mehetünk versenyezni hogy ki csúsztat nagyobbat
vegyél fel MSN koph@vipmail.hu és ott dumálunk mindig
Jahh...

Nincs valamelyikőtöknek aprila Caponordos ismerőse... ilyen:
Helóka Mindenki,

Űber szar a vedör... így karbantartottam a vasat.. milyen olajat is kellett volna öntsek a váltómba?
Hét közepe felé valaki Kukucska.. hátha addig felszárad a tenger
Üdv Koph és Tomekkk!
Ha legközelebb mentek (persze ha kész lesz Tomekkk mocija) mennék én is.
Fasza volt nagyon!a hazajövetelt kivéve.
Holnap vagy kedden valaki nem tart velem egy kergetőzésre kakucsra?
Az a kemény hogy ma néztem meg biztos nem jó Danira a KTM es poló aztán rápróbáltammajdnem szűk is már...úgy nő mint a gombba basszus
Nos igen , ez egyértelműen előrevetíti a jövőt..
Nagy kuplung!
Jók az ötletek
Már szokja a motorozást...nem sírt a pályán úgy figyelte a hangos mocikat..bejött neki nagyon
te már bebélyegeztél?
vagy bukósisak mintás vágott slick
Egy biztos: NARANCSSÁRGA cérnával lesz hímezve
nme bukósisak, hanem vágott slick!
Hát nem igazán tudtunk összefutni. Szilvi viharvadász, figyelte hol esik, milyen a szélirány.. Az eredmény mozizás lett . Pedig szívesen megismerném a kisfiadat . Gondolom bukósisak lesz a jele az oviban
Benézünk mi is, arra lesz dolgom.
Vagyis Sirokon, de az igen közel van.
Pedig ott lenne látnivaló bütykösgumis lelkednek.
Elképesztő hangulata van a vashegynek
Június 20. motoros balesetmegelőzési nap
helyszín: Visonta, Gokartland gokartpálya
pályahasználati díj: INGYENES!

Június 21. Moto a GOGO3
helyszín: Visonta, Gokartland gokartpálya
Pályahasználati díj: INGYENES!

egyéb információ: info kukac hasznosholmik pont eu

;)
A mai napon véglegessé vált a Moto a GOGO helyszíne és időpontja. Ami semmiben sem változott az előbbiekben meghírdetettől, csak befizetésre került a pályabérleti díj!
Voltam lett Szakadt az eső, és még most is szakad Fasza volt még jó hogy nem vittem mocit csak Tomekkkal meg Danival leugrottunk,
Na Én mocival holnap vagy kedden megyek le aki akar ott tali...