Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Fazer1000!
Nézegettem a képeid és majdnem azt hittem hogy tőled vettem a DRZ-m Nem sok különbséget találtam közötte hirtelen. Mondjuk a kipuffot nem kell nézni mert azt már én vettem rá. Egy Finster volt rajta
Mallory Park!
Erről jut eszembe. a supermoto.s1 oldalon, újra lehet nézni a versenyt.
A freecaster tv jóvoltából.

VDB!
Csak be
Szeva Tomi,
Jahh.. bár ott lesznek egy nagy csomóan. Én is bagyon sajnálom hogy tegnap nem tudtam menni... a videód (tuti) szerint nem sokan kergettek... de nem baj egyszer összehozzuk, és utána már könnyebb lesz összeszerveződnünk. Egyébként merre élsz?
Nézőnek tervezem hogy elmegyek, de versenyezni biztos nem fogok - az nem az én világom!
nem, de lehet nevezni 3 különböző pálya lesz, a hobbystátol a profiig. Lásd Győri Extrém verseny.
Az extrém pályán "kell" majd tesztelni?
Vasárnap Pannoniaring supermoto!? @smhooligan and buddys...

Jövő hét Vasárnap meg Extrem Enduro verseny Veszprémben a Marko Motorsport Metzler és Husqvarna szervezésében tesztlehetőséggel. @GD and buddys...
Akkor azt hiszem, még egy kicsit várok, hátha lesz kedvem...
jó utat, vigyázz nehogy a terroristák eltérítsék a gépet
Jó utat, sok szerencsét és vigyázz magadra!
Jó utat!
Isten vééletek cimborák...
Nemsoká indulok a reptérre. Legközelebb már csak English országbol köszönök be!
császtok
megtörpént
küld e-mailt az adatlapomon szereplő címre és egyeztetünk mindent!
rooftop!
bejelentkeznék énis egy ilyen szettre...
OFF

Z sztem n5-kor sem haragszik meg egy sétáért

ON
ááá mi mindig kerüljük egymást :S:S nem baj talán gogo-n :):)
Idáig Barbie nyomult de pár éve Ken felváltotta
OFF

Nagyon fáradt voltam mikor hazaértem, sikerült is bealudni, de negyed 5-kor úgy keltem, mintha már 8 órát aludtam volna.

ON
OFF

Lefekvés előtt átjössz, elmész Zizivel futni egy kört, egyből nem lesz gond az alvással

OFF OFF

Állat!

ON
Morgen..

Valaki(k) csütörtökön délután Kakucs?
Mennék de az árnyékomat nem akarom kergetni...
OFF

Lefeküdtem én időben, de kidobott az ágy, pedig még az sincs, hogy egész nap nem csinálok semmit és nem vagyok fáradt. A mai lesz a 9. napom egyhuzamban, de mégsem tudok aludni.

ON
Te miért nem alszol?
Reggelt Mindenkinek!