sajnos nem megyek
tegnap este sikerült a korsó fenekére néznem holnap meg korán kelek, és jó lenne már végre aludni pár órát... mert különben Börni papa 3 körön nem egyet ver rám, hanem kettőt!
nektek jó bulizást! Tank-csap-da
jah, és bocsi hogy szarrá offolom a fórumot, de ez van....
hűdefasza volt az alsóörsi felvonulás (laza 60km) ! rengeteg motor, főleg krómtalicskák, de azért elég szépen képviseltette magát a supermoto is! voltak szép vasak! és dögös csajok... hála a jóidőnek!
én meg ma délután, meglátogatom visontát a srácokkal. nehogy jövőhéten nagyyon elpüföljenek az idegenből jöttek. ha mégis, akkor meg a műtétre, a balesetre és az ezekből adódó fizikai állapot romlásra fogom majd. viszont ha mégis sikerül jól menni, akkor szintén előjövök ezekkel a témákkal, pökhendi módon: jó jó, és még nem is vagyok jó formában!
ezek után Talma biztosan nem akar managert cserélni?
tegnap este sikerült a korsó fenekére néznem holnap meg korán kelek, és jó lenne már végre aludni pár órát... mert különben Börni papa 3 körön nem egyet ver rám, hanem kettőt!
nektek jó bulizást! Tank-csap-da
jah, és bocsi hogy szarrá offolom a fórumot, de ez van....
Este jössz a tankcsapdàra?
elore fel is raktam a gyariakat , hatulra nem , azokat bebasztam a csomagtartoba mert ocsmany elegge a gyari hatsoresz
majd ha lesz kedvem origamizni sztem megcsinalom h egybe legyen a hatso lampa meg az index. korul is nezek h mennyibe kerul a ledes cucc
http://www.generalmechatronics...
itt a pancsi ringen mennyi szokott lenni egy menet?
lehet kinéznék én is holnap
nincs valakinek véletlen elfekvőben egy sm sárvédője?
a gyárival kicsit hülyén néz ki
Már nagyon ott lennék.
Itt a városba halál van. 11 óra óta kb. 20 fagyit adtam el. Hosszú lesz ez a nap is!
Minden lesz ami kell MOTOR,kaja pia és nők!
Már csak egy hét és GOGO!
jövő hét már GOGESZ?
ezek után Talma biztosan nem akar managert cserélni?
ma meg reszkess Alsóörs!