Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, volt 'pár'
sajnos nem megyek
tegnap este sikerült a korsó fenekére néznem holnap meg korán kelek, és jó lenne már végre aludni pár órát... mert különben Börni papa 3 körön nem egyet ver rám, hanem kettőt!
nektek jó bulizást! Tank-csap-da

jah, és bocsi hogy szarrá offolom a fórumot, de ez van....
Jaja.Fasza volt és volt pár moci is
làttalak!
Este jössz a tankcsapdàra?
hűdefasza volt az alsóörsi felvonulás (laza 60km) ! rengeteg motor, főleg krómtalicskák, de azért elég szépen képviseltette magát a supermoto is! voltak szép vasak! és dögös csajok... hála a jóidőnek!
30 euro és egész napra szól.
hat varosvan tenyleg hadznos az insdex. neha en is gondolkozom h a mogottrm levo vagja e h jobbra v balra akarok menni v nem?!

elore fel is raktam a gyariakat , hatulra nem , azokat bebasztam a csomagtartoba mert ocsmany elegge a gyari hatsoresz

majd ha lesz kedvem origamizni sztem megcsinalom h egybe legyen a hatso lampa meg az index. korul is nezek h mennyibe kerul a ledes cucc
helo

itt a pancsi ringen mennyi szokott lenni egy menet?
lehet kinéznék én is holnap
Vágd le egyenesre a hegyít, majdnem olyan a gyári is
napot
sziasztok!

nincs valakinek véletlen elfekvőben egy sm sárvédője?

a gyárival kicsit hülyén néz ki
ne szarj bele, mert nem szabad! igen a jövőhétvége már GOGO!

Már nagyon ott lennék.

Itt a városba halál van. 11 óra óta kb. 20 fagyit adtam el. Hosszú lesz ez a nap is!
Látom nem csak én várom a jövő hetet
Minden lesz ami kell MOTOR,kaja pia és nők!
Szép napot Mindenkinek!

Már csak egy hét és GOGO!
Hűdelazaaaa...!
jaja teso megtaláltam.igazából szarok bele megmondom őszintén
jövő hét már GOGESZ?
Börni megtaláltad végülis, amire céloztam? betettem ide is egy print screen-t róla!
én meg ma délután, meglátogatom visontát a srácokkal. nehogy jövőhéten nagyyon elpüföljenek az idegenből jöttek. ha mégis, akkor meg a műtétre, a balesetre és az ezekből adódó fizikai állapot romlásra fogom majd. viszont ha mégis sikerül jól menni, akkor szintén előjövök ezekkel a témákkal, pökhendi módon: jó jó, és még nem is vagyok jó formában!

ezek után Talma biztosan nem akar managert cserélni?
ok zsírság... hoppá hoppá sreet legal
nincs
Neked van világítás is az SMR-en?
Börni! vasárnap megyünk pancsira ez már tuti!

ma meg reszkess Alsóörs!