Köszönöm a választ! Még csak 14 vagyok ( ezért szoktak is fikázni néha ), ezért M jogsiban kellett mindenképpen gondolkodnom, namármost, amikor megvettem a motort még igencsak ment a hepaj, hogy lesz kismotor rendszám, és onnantól kezdve bukott volna a 125/50 dolog. Ezért lett ez, néztem 125-ösbe Bazukát is, meg a TX125 és CBF 125 is tetszik, de egyelőre nem kockáztatok, mert ha jól olvastam a 2010es rendeletbe megint be akarják tenni :) Csak ahogy olvastam keveset a neten, abból az jött le számomra, hogy NAGYON számít a fojtás... Alapból 3-4 LE ha bentvan 3 ( vagy 4? ) folytás, de ha ki van szedve akkor 7-9-10 LE is lehet. De konkrétan semmit sem találtam ! Üdv.
olcsóbb mert 37620.- egy gyári hajtókar a két csapágy yamahas csomagolású kotyogó kolyó pedigh 12 500- a két darab hf tömítés 7890- talp 1500.- egyedül a szelepk huzósak titánból azok db ja 27890- de ki vesz bele ilyet dugó a gyári 52000 ezer szettben
Hát, ha célszerűnek tartod, hogy egy 50-esre költs, 125-öst ésszerűbb lenne húzni. Kezdetben a légszűrőhöz, a karburátor tűhöz, és a membránokhoz érdemes nyúlni. Egykerekezéshez az áttételezést módosítsd.
Há az xt akkor inkább maradok a jelenleginél mert azt már túl lőttem az xt-n.De a DRZ nekem is nagyon csábító.KTM-től picit tartok pedig szerintem az is szuper masinéria Számításba kell vennem azt is hogy nem csak pályán fogom szorongatni a tökét hanem az utcán is.
Miért, a zongorádhoz talán olcsóbb (gyári alkatrészről beszélünk, nem utángyártottról!)?
Amúgy nekem majdnem 70e km volt a gépben mikor cserélni kellett, úgyhogy lehet hogy nem olcsó, de ennyinként sztem kibírható...
Amúgy köznyelven melyik SM a legmegbízhatóbb tipus?
Amire a legkevesebb a panasz.Tudom hogy mindegyik jó ha rendszeresen karban van tartva csak hogy mégis talán létezik egy darabig örökös egyed
Sziasztok! Van egy Keeway X-ray 50es Supermoto-m, amit használtan vettem. Szeretnék kiszedetni belőle mindenféle folytást, van már bent majdnem 7000 km. Egy kis plusz erő kellene az 1kerék elkezdéséhez! Légyszives segítsetek nekem. [ Nem én venném ki, hivatalos szervizben szeretném csináltatni, csak vmi alapműveltség kéne ahoz, hogy elmondjam mit szeretnék ]! Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
hat meg egy ok arra h kurvara figyeljek es ne szaguldozzak kozuton
motoromra lehet kene kotnom
Amúgy nekem majdnem 70e km volt a gépben mikor cserélni kellett, úgyhogy lehet hogy nem olcsó, de ennyinként sztem kibírható...
Amire a legkevesebb a panasz.Tudom hogy mindegyik jó ha rendszeresen karban van tartva csak hogy mégis talán létezik egy darabig örökös egyed
?
az én kocsimban keletkezett kárt is fizeti a biztosító.
Elismertem h én voltam a hibás
amúgy igen, azért írtam h ilyesztő
ne haragudj de ezt nem hagyhattam ki még 100000 km-t kívánok a gépednek
ez azért ilyesztő