Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem, csak a hajtókar+ a 2 db főtengelycsapágy alkatrészárban volt 2007-ben több mint 90e Ft + ugye tömítések, gépmunka stb....szal ha még mást is kell cserélni, akkor az bőven 200+ lesz...
150ezer ezek szerint komplett motorgenerál ?
13
nekem sem volt 150 azért...de nem akadt meg ugye?
NA kipanaszkodtam magam, megdumáltam magam h annyira nem is basztam el

megyek aludni, jó8 evribádi

HÁT ebből is tanultam... a röhej az h amikor beültem a kocsiba ez a direkt óvatosan szakad az eső....

Murphy... mindig akkor történik velem vmi amikor kurvára figyelek
Követési távolság? Pesten? Muhaha!
az a durva h 5 méter csúsztam. 30 ról azonnal le kéne tudnom blokkolás nélkül lassítanom. Hát ez most nem jött össze, gumi megcsúszott és bumm, szembe nem tudtam kitérni mert jöttek...

holnap megyek és lecserélem a gumikat a yokohamákra ...
Ne sírj Tibi...csak el lesz intézve gariba még....
Faszom megint kivel motorozom
Nesze egy kis vigasz díj! ezt szereted .
Esetleg követési távolság újragondolása
Nemtom... beszart és kész amúgy sem megyek a GOGO-ra, mert autóversenyen vagyok a csapattal a Pannónia Ringen.... Ez van... fedik egymást az időpontok... meghát amúgy sem lenne kész a moci... ez kb 150.000-be fog fájni
Szar ügy...én viszont tök jót gurultam ma, meglátogattam egykori ádáz paintballcsatáink színhelyét a péceli volt ruszki laktanyát...igaz, hazafelé eláztam...2x...de akkor is jó volt...
na basszus, ma megvolt életem első autós közúti balesete...

Élessarok, 2 autó előttem, döcögünk aztán megindul a sor, vissza is kapcsoltam egyet... A 2 vel előttem menő autó meggondolja magát és a hirtelen gyorsításából satufék lesz ( sárga lett a lámpa) mögötte lévő még épphogy megállt én má nem ... előttem lévő kocsit bele löktem az az előtt lévőbe ( abba a nőbe aki satuzott) ,mert ugye a féket se nyomta a tükröt nem nézte, hallani se hallot h csikorog mint állat vmi. ( azt hozzáteszem h keményen 30km/h van mentem) kiderült h anyja és a lány vezette a 2 kocsit. A csaj kb 6 éve nem ült volánnál.

De azé a balhénál egyértelmű én voltam a hunyó, mivel én csúsztam beléjük. Uhogy ezt elbasztam

hát szerencse h sok baja nem lett a kocsinak, de azé kell egy picit kalapálni

Mindez szakadó esőben

hazafele: szintén éllesarok előtti autópiac, szintén megyünk 50 el, előttem lévő satuzik, én elrántottam a kormány és betéptem a kézit h keresztbeforduljak ( kül megint elkapom az előttem lévőt) - egy kutya nekiugrott az előttem menő autónak ugatta, és mikor megálltunk épségben még 1x nekiugrott

Tiszta őrültek háza.

Egy ideig motorral se merészkedem ki a forgalomba az tuti
jobb estét
Szép estét Mindenkinek!

Remélem jó sokan leszünk!
te ugye jössz 20-21?
jah aztán még én vagyok bebélyegezve
nekem az utóbbi 3 év ilyen, de még az is lehet, hogy az utóbbi 10...nem tudom
El van nézve neki!
megoldjuk!
Én meg akkor 12 collos kereket teszek a mociba Harmadikban fogok elindulni vele
Luki is az érettségizők életét él még mindig