Sejtettem! mert,
azt tudtam hogy bergeltek, de álmomba se hittem volna hogy már az újakkal mennétek....
Na nem is ez a lényeg de szerintem ti is meg sarkantyúznátok egy fs570-et kíváncsiság képen! Az elhívatottságotok nem kérdés! Nagy gratula ehhez az autóhoz és rakományához!
Az "év képe" a tietek!
Szia!
Kár hogy nem találkoztál még ilyen géppel kint! Pedig ahogy nézem a használt árakat meg a fórumokat van kint is nimbusza a bergeknek és nekem úgy tűnt szeretik németek! Meg szerintem ök előbb tudnak venni egy ilyen mocit vagy cserélni mint mi! Bár ez nem mérvadó!
Nekem mindegy lenne milyen enduróba is kipróbálnám mert a kíváncsiság hajt! Bár mondjuk korrekt vélemény csak úgy tudunk alkotni típusokról ha van olyanunk és használjuk is egy ideig nem csak egy karikára megyünk vele.
A barátodnak meg természetesen hiszünk!
Az úgy okés lehet csak szólj ha indultok onnan. Kb 10 max 15 perc lehet mire ideértek. De ha jobban belegondolok ő fóti szal hacsak nem épp a belvárosban van vmiért akkor neki kb 2,5 perc
még jó hogy a blokkot nem szedtétek szét és a főtengelyt hempergettétek a sárba....
aztán meg eltört a secunder kinnhajtótengely
De hogy ennyire előrelátó azt eddig még nem!
Volt nála tartalék kuplung?! Ez durva!
Nagy respekt a földön szerelőnek!
Balázsnak meg milyen kis csikó frizurája lett!
Kicsit furi a forma, de megszerethető!
4-5 év múlva talán használtan megcsíphetünk egy frissen felújítottat!
csak a berg
azt tudtam hogy bergeltek, de álmomba se hittem volna hogy már az újakkal mennétek....
Na nem is ez a lényeg de szerintem ti is meg sarkantyúznátok egy fs570-et kíváncsiság képen! Az elhívatottságotok nem kérdés! Nagy gratula ehhez az autóhoz és rakományához!
Az "év képe" a tietek!
Kár hogy nem találkoztál még ilyen géppel kint! Pedig ahogy nézem a használt árakat meg a fórumokat van kint is nimbusza a bergeknek és nekem úgy tűnt szeretik németek! Meg szerintem ök előbb tudnak venni egy ilyen mocit vagy cserélni mint mi! Bár ez nem mérvadó!
Nekem mindegy lenne milyen enduróba is kipróbálnám mert a kíváncsiság hajt! Bár mondjuk korrekt vélemény csak úgy tudunk alkotni típusokról ha van olyanunk és használjuk is egy ideig nem csak egy karikára megyünk vele.
A barátodnak meg természetesen hiszünk!
Na léptem!
az adatlapomon lévő mailre pls!
Akkor megkajálok és utána kb 20-30 perc alatt ott vagyok.