Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Király volt a kis gurulás ma.. Köszi kajálást még1X..
AZ utánna jött csukott szemmel összerakom
fasza lehetett a dzsuvába szerelni!
még jó hogy a blokkot nem szedtétek szét és a főtengelyt hempergettétek a sárba....
hát elfosta magát a a legugrón...

aztán meg eltört a secunder kinnhajtótengely
szétesett a teló
ismerős helyzet, volt h én is a crosspálya mellett generáloztam a motort
Börny nagyon laza, ezt már tudtuk eddig is!
De hogy ennyire előrelátó azt eddig még nem!
Volt nála tartalék kuplung?! Ez durva!

Nagy respekt a földön szerelőnek!
Balázsnak meg milyen kis csikó frizurája lett!
kuplung csere Börnyéknél pálya mellet 34 perc naezt csinálja valaki utána szerelő csapat nélkül
Ezt hol találtad?!
Kicsit furi a forma, de megszerethető!
4-5 év múlva talán használtan megcsíphetünk egy frissen felújítottat!

csak a berg
Na ez sem egy fostaliga...
Sejtettem! mert,
azt tudtam hogy bergeltek, de álmomba se hittem volna hogy már az újakkal mennétek....
Na nem is ez a lényeg de szerintem ti is meg sarkantyúznátok egy fs570-et kíváncsiság képen! Az elhívatottságotok nem kérdés! Nagy gratula ehhez az autóhoz és rakományához!
Az "év képe" a tietek!
Szia!
Kár hogy nem találkoztál még ilyen géppel kint! Pedig ahogy nézem a használt árakat meg a fórumokat van kint is nimbusza a bergeknek és nekem úgy tűnt szeretik németek! Meg szerintem ök előbb tudnak venni egy ilyen mocit vagy cserélni mint mi! Bár ez nem mérvadó!
Nekem mindegy lenne milyen enduróba is kipróbálnám mert a kíváncsiság hajt! Bár mondjuk korrekt vélemény csak úgy tudunk alkotni típusokról ha van olyanunk és használjuk is egy ideig nem csak egy karikára megyünk vele.
A barátodnak meg természetesen hiszünk!
Fótról jössz?
Most indulok, akkor a Croához, vagy a hősök terére? AkraPeti alindult már? :D
Na sztem indulunk és legkésőbb15.45 körül ott leszünk , ha nem várjatok tovább
Na léptem!
Az úgy okés lehet csak szólj ha indultok onnan. Kb 10 max 15 perc lehet mire ideértek. De ha jobban belegondolok ő fóti szal hacsak nem épp a belvárosban van vmiért akkor neki kb 2,5 perc
Vagy bevárom a Rókakapimpót a Hősökön ha már ezt nem olvasta és akkor ugy valahogy megint csak arra :D
Hát sztme a Hungárián és akkor ugy az M3 ki-be vezetőn
Igen. Melyik úton jössz?
Nekem ok , de az őőő M3 pálya felé?
Mit szólnátok a kelet-pesti(fóti) Cora parkolóhoz?
nekem ha elküldenéd mailben a lelőhelyet az sokat segítene, mert én is hasonló dekort tervezek az smc re :)

az adatlapomon lévő mailre pls!
Oké rendben akkor szerintem 15.30 körül ott vagyok aztán legkésőbb 16.00-ig dumálunk ott és jön aki jön, aztán elindulunk valamerre!?
Kaja után még indulás előtt ránézek még a fórumra. Ha valami változás lenne, akkor később telón elértek: húsz/kettő41nulla4nyolc4
Az jó, legalábbis nekem minden jó. :D
Akkor megkajálok és utána kb 20-30 perc alatt ott vagyok.