ja, a lényeget nem írtam le: azt sajnos nem tudom, hogy mióta supermotozol, de az a gyanúm hogy nem adtál esélyt a dolognak, túl hamar feladtad! ha valakinek, akkor Neked szerintem fejben is rendben vannak a dolgok (nekem nem biztos...), gyakorlatban meg szépen fejlődhettél volna, ha még ezt az évet rászánod...
Na jah az verseny vót a javából De most persze én is így vagyok vele hogy amikor volt rá pénzem én is inkább minél újabbat vettem meg enduróban.Bátyám szopott eleget az ezeréves ócskavasakkal.Amúgy jövőre biztos megtartom az 525-öt de utána szerintem én is visszatérek a 2T-re 250 vagy 300 formában.
Szia!
Milyen volt Kakucs tagnap(azonkívül, hogy nagyon meleg volt)?
Sanyival beszéltünk tegnap, mondta hogy voltatok páran, de nem lett szétszedve a csapat.Remélem a héten már mi is eljutunk pályázni, kíváncsi vagyok már a kicsire, hogy fog menni vele a supermoto(akár a Zolinak akár nekem)
Te hova terveztél, ha terveztél motorozást a hétvégén? Jó lenne kicsit bandázni
Dehogynem, indultunk is együtt versenyen...wehehe...
Egyébként abban is igazad van hogy teljesen elég lenne a "tudásomhoz" egy utcai gép, a mostani halásztelki banzájon egyik ismerős egy DR350-nel előttem végzett...csak nincs kedvem 10+ éves gépekkel küszködni, fiatalabbak között meg nem találni itthon ilyesmi jellegű rendszámozható 2T endurot...
Dani te sem versenyzel akkor neked miért nem elég egy 125-ös DT?Én ezzel a motorral érzem igazán jól magam ha motorozok.Fasza rajta minden és kurva nyomatékos dög.Más meg a fentartás dolog ezt szerintem ki tudom még nyögni.Ha már nem tudom akkor úgyse ilyen gépem lesz.Addig is meg nem cigánykodok gyengébb minőségü gépekkel.Nekem ez a hobbim és erre áldozok mert megéri ha másra nem is de erre kiadom a pénzt
Hát, azért veszünk versenymotort, hogy gyorsuljunk a pályán, fejlődjünk.
Szeretni lehet, de ha a rohadék stopper nem igazolja a belefektetett energiát, könnyű kiábrándulni.
Sajnos én így jártam, nem volt sikerélményem, csak negatív tapasztalat, kurvára lassúnak éreztem magam. El is adtam a motort.
Van ez a kis CRF Honda, ez jó, elbohóckodok vele, "tét nélkül", igazi örömöt okoz.
Kicsit had dumáljak már énis ebbe a kezes meg erős motor témába Szerintem semmi baj nincs azzal hogy valaki a tudásához mérten erősebb motort vesz.Én is csak egy kis hobbiendurós vagyok de az 525 EXC-t terelgetem.És nagyon nem érdekel mikor azt mondják hogy túl sok ez a motor.Megint más lenne ha tényleg versenyeznék orba szájba és ott a gyengébb esetleg könyebb motor lenne alámvaló.Ez esetben beérném sztem egy 250EXCF-el is bőven.De mivel számomra ez egy jó kis hobbi és itt szerintem még sokan másoknak,ezért nem hiszem hogy az lenne a lényeg hogy kinek milyen motor illene.Eldönti ezt a tulaj mikor már lemegy vele egy párezer km-et.Csak nézzétek meg hogy hány utcai motoros érett a motorjához?Szerintem úgy 10%-a tudja kimotorozni a motort vagy még annyi sem!Szóval szerintem tökmindegy mekkora vagy milyen vadállat ha hobbizol csak az érzés a lényeg
Kedves Supermotosok!
Lenne egy eladó motorom ha vkit érdekelne irnék egy pár sort róla..Eladó egy Crf 450r Supermoto. Rengeteg extrával! Akrapovic kipuffogó rendszer, TSS antihopping kuplung, Lucas radiális fékrendszer, 16.5 " elsö kerék, motor és gyújtás tuning, supermoto futómü. Megkimélt állapotban keveset használt. 35 üzemóra van a motorban! Ir. ár : 1.499.000 FT
Tel.szám: 20 96-97-417
Indultam is egy pár amatör versenyen is