Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
45' az nagyon jò idő szerintem, melyik irànyba mentèl?
Voltál Lacival Máriapócson?
Helóka Mindenki,

Ma eszméletlen jó volt a kakucsi pálya. Örülök hogy voltunk egy páran akik integettek a speedeknek a külső ívről... . Remélem ezt meg tudjuk még jónéhányszor ismételni a szezonban. Nekem sikerült 00.45.00 menjek, ami nem tudom jó-e vagy sem, jól esett és ez a lényeg. Tudtommal a gokartosok mennek ilyen időt
Estét mindenkinek!
csősztök

Majd írok a "másik" oldalon, ha sikerült kideríteni, hogy mikor jó mindenkinek!

Jó motorozást!
Okés

Akkor erre is visszatérünk!
Most pedig irány a monori motocross pálya

Beszélek majd a srácokkal, hátha jó a péntek délután nekik is.
Dolgozom 8-tól 4-ig, esetleg péntek mert akkor csak 2-ig

De egy olyan Gyáli mókázást mint a multkor csináltatok összehohatunk vmelyik délután
A hétköznapok Neked jók?
Előbb utóbb biztosan össze fog jönni[ a közös motorozás már csak idő kérdése
Szeva,
Talán de most viszont épp oda indulok...
Az este nekem azt jelenti, hogy a hatos vonattal indulnék haza, ezért legalább négyre vissza kellene érnem Pestre.

De tényleg jó lenne már egy közöset motorozni.
Akkor ott van még az egész nap

Én is sajnálom ha nem jön össze. Pedig jó lenne egyet együtt motorozni veletek.
Sajnálom!

Én meg szerintem vasárnap este már jövök haza.
Szióka!

Sajna szombat nekem nem jó, megyek vizsgázni reggeltől estig , ezért marad a vasárnap
Szia!

Szombat? Mi akkorra tervezünk pályázást.
Szia Fazer!

Jövő vasárnap nem jössz Kakucsra?
Szép napot Mindenkinek!

Úgy nézem ma nagyon motoros idő van/lesz!
Jó supermotozást Nektek!
Szeva Joco,
Akkor du. kakucs?
Ha jössz híjjá fő!
Szia VT!

Most olvasom mi történt veled! Nagyon sajnálom! A térd kibaszott genya dolog! Nekem is szarrá van a jobb térdem mert a 15-17 év kosárlabda plusz a motorozás megtette a magáét!
Pihenj és lazíts a műtétig pedig hatványozottan ajánlom!
Aztán a műtét után kezdődhet a harc! Mozgatni mozgatni tornáztatni tornáztatni....!
Jobbulást neked!
köszi, Neked meg jó pihenést!
léptem...
Gyere. Dolgozom igen. Munka van a pénz meg kell.Jó motozást Neked/Nektek.
ejjj basszameg... hát akkor gyógyulást Neked. valamikor beugrok hozzád, persze csak ha dolgozol!
Hát az úgy volt,hogy marha módon letámasztottam nyújtott lábbal már ez sem volt jó. Kiálltam a depóba kicsit.Hát gondoltam fáj,fáj de menni kell. Balon álltam a jobb lábamat átlendítettem a motoron aztán reccsent a térdem jobbra vissza balra is. Na ez már annyira nem volt jó,hogy állva eltaknyoltam. A motor járt,fekszünk mindketten a földön Benyomom a leállító gomb helyett a dudát
úgyhogy esetleg,ha valaki nem látná mit művelek most már láthatja. Kikászálódtam a motor alól. Bemásztam a székbe és onnan nézve folytattam a versenyt. B....a meg. A mentős megnézte.Azt monda törés nincs.De nézessem meg szakival is.A diagnozis teljes keresztszalag szakadás és porc törés. Műtét majd,ha adnak időpontot. Mostanában nem kell motorra ülnöm.