Ma eszméletlen jó volt a kakucsi pálya. Örülök hogy voltunk egy páran akik integettek a speedeknek a külső ívről... . Remélem ezt meg tudjuk még jónéhányszor ismételni a szezonban. Nekem sikerült 00.45.00 menjek, ami nem tudom jó-e vagy sem, jól esett és ez a lényeg. Tudtommal a gokartosok mennek ilyen időt
Most olvasom mi történt veled! Nagyon sajnálom! A térd kibaszott genya dolog! Nekem is szarrá van a jobb térdem mert a 15-17 év kosárlabda plusz a motorozás megtette a magáét!
Pihenj és lazíts a műtétig pedig hatványozottan ajánlom!
Aztán a műtét után kezdődhet a harc! Mozgatni mozgatni tornáztatni tornáztatni....!
Jobbulást neked!
Hát az úgy volt,hogy marha módon letámasztottam nyújtott lábbal már ez sem volt jó. Kiálltam a depóba kicsit.Hát gondoltam fáj,fáj de menni kell. Balon álltam a jobb lábamat átlendítettem a motoron aztán reccsent a térdem jobbra vissza balra is. Na ez már annyira nem volt jó,hogy állva eltaknyoltam. A motor járt,fekszünk mindketten a földön Benyomom a leállító gomb helyett a dudát
úgyhogy esetleg,ha valaki nem látná mit művelek most már láthatja. Kikászálódtam a motor alól. Bemásztam a székbe és onnan nézve folytattam a versenyt. B....a meg. A mentős megnézte.Azt monda törés nincs.De nézessem meg szakival is.A diagnozis teljes keresztszalag szakadás és porc törés. Műtét majd,ha adnak időpontot. Mostanában nem kell motorra ülnöm.
45' az nagyon jò idő szerintem, melyik irànyba mentèl?