öö nemtudom, azt mondta a srác 3 hete van meg a motor, az sm szett az akciósan vette, és először pályázott, szóval én nem láttam még, de szerintem Luki ismerheti....
Tegnap:
felkerült a radiális brembó fék bergre és valami über fasza vele fékezni! Most úgy vagyok vele hogy nem tudom eldönteni lassulni vagy gyorsulni szeretek vele jobban......
ezért ma is mennem kellett hogy eldöntsem
Mai:
projektem pedig a Sigma felszerkesztése volt ami jó pár órás melónak bizonyult és nem kevés bajlódással járt de végül is sikerült és egész jó lett!
Ezzel kapcsolatba azt szeretném kérdezni Tőletek hogy valaki mérte már le a kerekének a "gördülési hosszát"?!
Nekem a 1850mm lett és eszerint állítottam be a kütyüt.
Szerintem kicsit többet mutat de még nem ellenőriztem vissza! Majd autóval csekkolom!
De azért kaptunk egy kis okosítást Háztető úrtól
de már pályára mennék én is
Majd ha Luki ideér mond valami okosat
tegnap voltam a győrújbaráti motoros talin hát nekem valahogy nagyon nem jött be.
De legalább láttak egy szép motort.
Jühetne velünk nyomulni..merre lakik,,? Valahogy el kéne érni a srácot....
volt ma ilyen, meg ilyen meg ilyen
nagyon jól mentél
a 45 mp jó idő! pláne, hogy alig volt tiszta körünk mert rengetegen voltak a pályán! Örülök hogy megismertelek!
csípem őket!
felkerült a radiális brembó fék bergre és valami über fasza vele fékezni! Most úgy vagyok vele hogy nem tudom eldönteni lassulni vagy gyorsulni szeretek vele jobban......
ezért ma is mennem kellett hogy eldöntsem
Mai:
projektem pedig a Sigma felszerkesztése volt ami jó pár órás melónak bizonyult és nem kevés bajlódással járt de végül is sikerült és egész jó lett!
Ezzel kapcsolatba azt szeretném kérdezni Tőletek hogy valaki mérte már le a kerekének a "gördülési hosszát"?!
Nekem a 1850mm lett és eszerint állítottam be a kütyüt.
Szerintem kicsit többet mutat de még nem ellenőriztem vissza! Majd autóval csekkolom!
Ha valakinek szüksége van használt utcai gumira, hívjon bátran 30 2475157. Elsőből vannak pályagumik is, a hátsók ilyesmiből nem eladóak:)
Mindenkinek megvan a maga keresztje.