Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva Barát!
mi a brét csináltál? halottam hogy perec volt!
Öööö bocsánat .Jó reggelt Mindenkinek!
polo,rövidgatya aztán kész.De csimmát vegyé fel
jóreggelt!
asszem ma lerohad rólunk a bőrruha...
Máriapócs ájm káming!
Akkó
Szasztok!
Gyíhő hehe
Én is kurvaszar partin voltam délelőtt...mindenféle emberek mindenféle lőszerszámokat tukmáltak rám hogy ugyan lőjek már velük...köztük egy ilyet is...15 centi vastag terméskő vagy 5-ös kazánlemez nem akadály...wehehehe
az a helyzet, hogy ismét "szar" partyban voltam. holnap érkezek Máriapócs!
Jó éjt Mindenkinek!
megtörtént

Jó éjt!
a "másik helyen" válaszoltam, nem akarok offolni. Jójszkát mindenkinek! Mindjárt holnap!
Kössz! Így már értem...

Jah, láttam a képeket! Gratula, nagyon jók! (11 a kedvenc)
a durrogásnak sok oka lehet de szerintem nem fasza ha melegen felveszi ezt a tulajdonságot ! az enyém pl nem durrog abszolút pdeik végig nyitott a rendszer viszont a karbimat hozzáértő kezek hangolták !
Egy debreceni sráchoz nyugodtan viheted a mocit szervizelni. Érti a dolgát. Nevet majd MSN-en vagy emailben mondok.
ugyan ez összeraktuk majd a 80 120 km után keztek jönni a tunetek a hűtők kiürültek a tágulási tartály tele mint a gatya ! a hengerfejtömítés új volt ! az hogy mikor úra levettük a szelepdeknit vez tengeyl stb akkor az úra húzásoknál a 30 nm re beállított nyomatékulcs nem kattant el közben meg mi azt előtte 42 re lehúztuk ! autószerelők monták hogy a hő hatására kicsit változnak a dolgok és ilyen csavarokat mint pl a hengerfely tőcsavarjainak illik utánnahúzni
Sok a munka, de májussal lezárult egy zűrös évkezdés, letisztult/megoldódott sok problémám (munkával kapcs.), és most minél több moccozás. Máj. 23-án lesz egy kiállításom, 24. és 30. egy-egy olyan motoros találkozó, ahová mindig elmegyünk, ezen kívűl úton, útfélen motorozás, quadozás, kezdő szinten krosszozás
Persze leírom. De ha gondolod akkor vegyél fel MSN-re és ott tudunk beszélni. RH8DQ@CITROMAIL.HU Nekem 12000 km van benne de még nem állítottak szephézagot. Még a gyári van. Nekem nem dúrrog. De épp ma beszéltem a Tesómmal, hogy rá kéne mérni....

Sokat járok debrecenbe mocizni. Ha minden igaz, akkor jövőhéten kedden lesz meg a haveromnak is a Husky 510-ese 2008as nyitott Arrow dobbal Majd bandázhatnánk!
Lesz még rá alkalom, egyszer én is leakarok jutni Máriapócsra supermotozni. Meg gondolom Te is jössz felénk azért!
Még nem állítottak hézagot rajta.Igazából nem volt olyan szerelő akinél nyugodt szívvel ott hagytam volna.De most talán lesz valaki, vagyis nagyon remélem.
A motor könnyen indul, azzal nincs gond.
A durrogás pedig mikor még hidegebb a motor akkor nincs vagy nem jelentős; mikor bemelegszik akkor viszont folytonos.
Mi volt a pontos baja a mocinak, hogy ezzel a újrahúzással megjavult a gép? Meg az a "viszont a probléma után még 30 nm nél sem kattant el" bocs de ezt nem értem....