Én is kurvaszar partin voltam délelőtt...mindenféle emberek mindenféle lőszerszámokat tukmáltak rám hogy ugyan lőjek már velük...köztük egy ilyet is...15 centi vastag terméskő vagy 5-ös kazánlemez nem akadály...wehehehe
a durrogásnak sok oka lehet de szerintem nem fasza ha melegen felveszi ezt a tulajdonságot ! az enyém pl nem durrog abszolút pdeik végig nyitott a rendszer viszont a karbimat hozzáértő kezek hangolták !
ugyan ez összeraktuk majd a 80 120 km után keztek jönni a tunetek a hűtők kiürültek a tágulási tartály tele mint a gatya ! a hengerfejtömítés új volt ! az hogy mikor úra levettük a szelepdeknit vez tengeyl stb akkor az úra húzásoknál a 30 nm re beállított nyomatékulcs nem kattant el közben meg mi azt előtte 42 re lehúztuk ! autószerelők monták hogy a hő hatására kicsit változnak a dolgok és ilyen csavarokat mint pl a hengerfely tőcsavarjainak illik utánnahúzni
Sok a munka, de májussal lezárult egy zűrös évkezdés, letisztult/megoldódott sok problémám (munkával kapcs.), és most minél több moccozás. Máj. 23-án lesz egy kiállításom, 24. és 30. egy-egy olyan motoros találkozó, ahová mindig elmegyünk, ezen kívűl úton, útfélen motorozás, quadozás, kezdő szinten krosszozás
Persze leírom. De ha gondolod akkor vegyél fel MSN-re és ott tudunk beszélni. RH8DQ@CITROMAIL.HU Nekem 12000 km van benne de még nem állítottak szephézagot. Még a gyári van. Nekem nem dúrrog. De épp ma beszéltem a Tesómmal, hogy rá kéne mérni....
Sokat járok debrecenbe mocizni. Ha minden igaz, akkor jövőhéten kedden lesz meg a haveromnak is a Husky 510-ese 2008as nyitott Arrow dobbal Majd bandázhatnánk!
Még nem állítottak hézagot rajta.Igazából nem volt olyan szerelő akinél nyugodt szívvel ott hagytam volna.De most talán lesz valaki, vagyis nagyon remélem.
A motor könnyen indul, azzal nincs gond.
A durrogás pedig mikor még hidegebb a motor akkor nincs vagy nem jelentős; mikor bemelegszik akkor viszont folytonos.
Mi volt a pontos baja a mocinak, hogy ezzel a újrahúzással megjavult a gép? Meg az a "viszont a probléma után még 30 nm nél sem kattant el" bocs de ezt nem értem....
mi a brét csináltál? halottam hogy perec volt!