Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia

ez azt hiszem 20.000 ezer forint (nagy hála érte Zrider fórum társunknak ) volt ami nagyon jutányos volt....
ma tettük fel és bomba kis szerkezet!
A gyári se volt rossz, de ahogy most viselkedik a moci fékezés közbe az valami hihetetlen! érzem ahogy jön fel a hátulja és persze jóval rövidebb a fék út az eddig meg szokottnál! Mindez közúti használat közben!
A másik pozitív dolog az adagolhatóság! hihetetlen milyen pontosan érezhető a nyomáspont! A másik felejtős dolog az a markolászás mert elég két ujjal kezelni a fékkart és legalább tudok kapaszkodni a maradék ujjakkal! )
Jééé, Bekapod a faszom
Esetleg visontára is érkezik valaki holnap?
Én lehet elmennék kergetőcskézni kicsit!
Jéééé, van olyan pia amit nem szeretsz?!?
Azért!
één?
nekem a hozzáállásom: ugyis megcsinálom, jólesz ottleszek meglessz , semmi nem szegi kedvem
csak pozitivan ( de nemszeretem az unikumot! /csak a nextet / )
Ugyan, bízzál már magadban!
az oké , persze megnézem meg biztos odatalálok valahogy, de nembántam volna ha valakivel öszefutunk aki arra megy
Útvonalterv?
mindenki szombatesti elfoglaltságát tölti ,
pedig valaki jólenne ha ittlenne aki holnap jön me foggalmam sincs nyiregyről merre van a pálya...
na hellóó

holnap kivel találkozom máriapócson?

/ apraszaki, ma dőlt el mi lesz, kocsival megyek, ha jössz elviszlek (motor nem fér fel csak 1 ) /
Na végre valami rendes motor...bár a színe még nem az igazi, de kezdésnek nem rossz...
Írtam mail-t a hirdetésedre...
OFF

Aki ma nem FALazott az nem kell mondjam ugye hogy micsoda?

ON
Én megsem probálom már hátul a mumustsem erőltetem...öregszem .
Itt még én is motoroztam párszor.
Jaja, sokan így vannak ezzel a feljáróval.
Ismerősvolt nagyon,haver is odáigszokott feljutni
Szia!

Igen, ott-ott.
Szia(sztok)Ez gánton van?
Végre itt a jo idö. Remélem mindenki motorozott ma, én is motoroztam.. elméletben.... Gyakorlatba pedig ez jutott: