Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, jó, ...azért kár...
Tudod Te, hogy kire értettem!
Hmm, nekem nem lett volna az
szelephézagot állítottak a motoron valamikor ? könnyen indul ? ha a durrogás nem rendszeres csak néhahanéha akkor szerintem az nem vészes 4000 km nem üzem ! titán vagy acél ?
sajnálom, de nem akarok senki terhére se lenni!
Hazafelé bittos meg fog
Így már érthető miért cseréltettél dugót.
És a debreceni valamint a nyíregyházi szervíz is beadta a kulcsot.Szóval nekem is Pest a legközelebbi, ami elég messze van sajnos.

Én is fel ténnek egy kérdést:
Az enyém visszadurrog terhelés alatt.Ez a szelepek miatt van?
Járhatok vele addig míg szerelőhöz viszem?

Amúgy ha nem lenne nagy kérés leírnád nekem e-mailban, hogy miket csináltattál benne és kb mikor?Az enyémben még csak 4000km van azért érdekelne a dolog.

Köszi szépen
Ha Nyíregyről Mátészalka fele elindulsz ( márha tudod merre van) és beérsz Máriapócsra, a Máriapócs tábla után a 2. lehetőségnél elfordulsz balra, akkor az már a Rabócsiringhez vezető út. Ha lefordultál erre az útra, akkor kb 1300m és ott vagy a pályánál. Bal kézre fog esni a pálya.
csak nehogy megálljon bort venni
ááááááááá az van hogy a helyzet szar vagy viszed pestre vagy következő : na szóval ismerős a jelenség igaz nálunk egy mocskos japán állat csinálta ezt (wr 426) amit mi csináltunk : kétségbeestünk és feltettük a mocit a netre de aztán gondolkodtunk és a hengerfej csavarokat újra nyomatékra húztuk 43 nm írt a könyv mi az összerakásnál is ezzel a nm nal dolgoztunk viszont a probléma után még 30 nm nél sem kattant el na fasza megoldottuk 0 ft ból csak újra meghúztuk és kész ! új vizet neki az hajrá azóta szól, amíg le nem szakadtak a szelepek
A kedd kilőve , majd máskor összehozunk valamit.
Neki sztem rövidebb Tokaj felől
viszem hát
ha belefúj a viztérbe, látod a gázbuborékokat feljönni.
Ha teli van a hűtő hidegen és gázadásra kinyom féldecit, az még valszeg nem baj.
Autópályán jössz?
még nem próbáltam levett sapkával. De holnap rápróbálok. De mit kéne látnom? Holnap kiugrok vele, hátha valaki megszakérti nekem:) A 650es vérebet hozod?
12000 km van benne. Az egyik váltófogaskerekem adta meg magát amt garanciában cseréltek és ha már úgyis szétkapták a mocit (pesten) akkor cseréltettem a dugót is (még nem kellett volna) csak mivel pestre fel kellett vinnem (tőlem 350km)meg haza is kellett hoznom így ezt az utat megspóroltam. Meg mivel garanciába csinálták a fogaskereket így nem kellet fizetnem munkadíjat a dugócserénél :) ezért jobbnak láttam cseréltetni a dugót.
Nem nézted még, levett hűtősapkával, szinig vizzel, ha beinditod mit csinál?
Ha hengerfejes azonnal meglátod
Termosztát? Van olyan egyáltalán benne?
Hozd ki holnap, leszünk innen páran, valaki bittos megszakérti ,mi a baja .
Hello!

Mennyi km van a motorodban, hogy már dugót kellett cserélni?
Hello All! Lenne egy kis problémám!

Dugócsere után a mocim főzi a vizet.... Miért? Dugócsere óta majdnem 2500 km-t mentem úgyhogy már be van kopva szerintem.

Vagy a termosztátom lenne a hibás?

Feltöltöm a hűtőt normálisan hűtőfolyadékkal és egy idő után (húzogatom neki) kinyomja a vizeta túlfolyó tartályba és ezután a hűtőventillátor állandóan megy.... Mi lehet a probléma forrása?

Előre is kössz a segítségeket!
okéjj!
na alszok má egyet igy 40 óra ébrenlét után

Ok, csörizek, mondod hol vagy Kállóban és értedmegyek
Tökéletes!
és ott hol? , meg megtennéd hogy ha véletlenül nem vagyok ott megcsörgetsz hogy mia helyzet aztán mennénk együtt
Én pl. már a sokadik sörömet töltöm
9-fél10 között leszünk Nagykállóban, ott összefuthatunk, ha addig odaérsz.
Kapja be a fogaskerék!