Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg az enyém
Halee
Akkor gyere szombaton Kakucsra .....
Akkor nyertem?

Amúgy a szavamon foghatsz nyugodtan ám...hihihi
Jujjj.
Öööö...csókolom a lába ujját (holnap kicsit feljebb osonok majd)...wehehe
Viszont! (No megint kezdjük. )
A DT-jéről...betyáros egy szerkezet volt...wehehe
Kézcsók!
További képek (néhányat közülük még én készítettem)
/a srácról egyébként tudni kell hogy 2003-ban ő nyerte meg a nálunk akkor először megrendezett Junior SM Kupát/
Jó estét kívánok!
Pedig hidd el hogy nem kell.
DT125SM+ZDoman
azért ezt teljesen komolyan ne adjátok már elő, hogy nem kell hozzá motorfék... persze sok olyan ügyes gyerek van aki hátsó fékkel megcsinálja ugyanolyan szépen, de ahhoz igen komoly fék kell ám. motorfék meg mindegyik nagyobb cc-s 4t motorban elég jó és használják is szívesen. nem mondom én is rá vagyok erre állva amióta megvan az sm-szett (tehát kb. egy hete ) és én is nyomok hozzá féket is, de motorfék nélkül necces na.
Lehet. Lásd az egykori KTM Junior SuperMoto Kupa versenymotorjait (SX125-ösök SM szettel).
Motorfék nem szükséges a történethez, ugyanis a versenyzők is a hátsófékkel csúsztatják a motort (tessék megnézni videon vagy élőben egy futamon).
ugyis kell Énmár ugyvagyok hogy autó volt/van,ugyhogy a következő lépcső 1 busz
Szia!

Tudom, majd ha nagy leszek, akkor én is veszek magamnak egy kocsit, de mindenképp olyat szeretnék amibe csak be kell dobni a motort és irány a pálya.
aham, azt észrevettem én is hogy szárazon nem jó. viszont ezért eső-gumi elvileg szóval esőbe is ki kellene már próbálni, lehet hogy úgy meg nagyon jó na majd csak essen legközelebb megcsapatom kicsit.
Szia(sztok)Azért jóljön ám néha(sokszor)1 autó nem fázol,ázol,arramész amerre akarsz... és nincs tömegnyomor
Nem, szárazon pályán.
Má nincs.
esőben?
ingyér volt, mert ezzel vettem. amúgy Foxynak van egy pár eladó ha jól tudom.
Nekem volt Heidenau esőgumim a dokin, de nem jött be, nagyon csúszik.
nah jó lépek kajálni
csumma
na megyek feldobom a rendszámot, és megyek egy laza kanyart

( igen feldobom, mert ha nem tenném nem laza kanyar lenne )
micsoda ezek fasza gumik !