Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom, soha nem mentem RMZvel.
?

tegnap kaptam egy címet ahol cseveghetünk
gondolkoztam és az RMZ-men (anno tavaly) a 2. és 3. fokozat rövidebb, mint a tieden, bár ennek az lehet az oka,h az RMZ cross alap, a tied pedig egyből SM
hello , latom motorolt ma mindenkk rajtam kivul

jo lenne mar ha el tudnek jutni vmelyik ilyen bandazasra, hozzam asszem kakucs van a legkozelebb, mashol meg nem is voltam
az a lényeg, h kellemes nap volt, bár még egy-két körözést szívesen vállaltam volna
láttam a szemeden, hogy valami nagyon nincsen rendben.....
én ma óvatos voltam - mondhatni lassú - ki tudja mit hoz a jövőhét az eladással/cserével kapcs.ban. de am. tetszett a mai nap
Egy pillanatra nagyobb hőhullám kapott el, mint a második 20 perces menet után, amikor leszálltam a motorról - mennyi gecc ember van. De majd tartok rövid beszámolót.
Köszi!
Szeva Jocó,
Én is örültem a parolának és hogy üldözhettelek egy keveset. Biztos szervezhetünk még ilyet szerintem a szezonban. Bár mint kiderült 00.45.05 amit mentem de tök mindegy... a lényeg hogy ott voltam a feneketekben egy keveset.egy öregembertől azért ez már döfi...
nagyon sajnálom, hogy kosatt cimborának le kellett lépnie, igen nyomós okok miatt
ott volt még ez a husky-s srác is de nem jött oda hozzánk bandázni
kicsit OFF de mégsem az! 2 hatalmas motoros a képen: Zéé és kicsiZéé!

szerintem a mai nap legjobb képe! (legalábbis az általam készítettekből!)
inkább forralt bor
ezt a srácot nem ismerem!
te Laci, ez nem pálinkás hordó, hiába várod az ízlezes nedüt
és Ő hogy ment?
a Zéééé család!
gyülekezőőőőő
a gumivágás újabb fajtája....
ez lenne jó nekem is hogy valaki mondogasson jótanácsokat motorozás közben
Zéé sem ment rosszúl! sőt! a feleségének pedig ismét köszönném a csodálatos főztöt!