Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Morgen,

Tudna valaki küldeni egy üzit mennyi a CRF 450 első hátsó tengely átmérő?
06/20 9289103
Szia,
Eladó?
....
Javítottunk mi már ennél szarabbul kinéző cuccokat is...de ha van másik akkor már mindegy...
Kérdeztem én már a Karbon a motoron topicban és azt mondták hogy kijavítani nem lehet csak mintát venni és újra legyártani, úgyhogy vettem rá műanyagot.
Csak be tem aztán megyek ni.
Boldog Névnapokat!
Te jó szagú úr isten, mi ez ez elcseszett óvodás disigne ez tényleg majom én mindig mondtam
Jó estét motósok!
Hű, derég jártam erre, csak sokvolt az esemény mostanság.
Motorkiállításon megtudhattuk mi a különbség a 640-es karbis és a az 690 smc injektoros változata között teljesítményben és forgatónyomatékban rosszfiú üzemmódban.

Dádis! A Mikuni BSC40-es gyári értékei a következők: főfúvóka: 152,5; alapjárati fúvóka: 45, Tűállás: 3. felülről, Keverékszabályozó csavar nyitása: 2,25; Fúvókatű 6G5. Itt olvashatsz egy tuti leírást a témáról.

Na pá picinyeim
Igen ez ilyen félig arany félig narancs akart lenni.
A narancs motorhoz ez nem menne valoban.
SMLaca komáé ilyen, a fekete motorhoz ez lehet, hogy jobb, de nekem narancs van, abban rosszul nézne ki az eltérő narancs szín.
Ez persze csak a saját véleményem.
Mikunis cuccal sose volt dolgom, úgyhogy passzolnám a kérdést.
Sajnos hülye vagyok hozzá. GD-t kérdezném a helyedben, ő elég jól képben van "hardver" ügyben. GD?
19 centiméternél egy kicsit hosszabb. Bocs, de egy szedett-vedett vonalzóm van csak itt.
akkor már minden rendben a géppel?
Az enyém meg szerteszanaszííjjel van tuningolva
Enyémnek jobb szine van
Megpróbáljak kezdeni vele valamit?
Nekem ilyen volt de sajna megette a szú
Mikuni BST 40es karbi beállításában esetleg tudnál segíteni?
Az a gondom,hogy elég fekete a gyertya....kicsit több levegő kéne neki sztem...meg tudnád mondani,hogy melyik csavaron kell tekergetnem,hogy szebb legyen a gyertyakép?
Örök Hála
őket most kérdeztem,előttük a Bartha Sanyitól érdeklődtem és neki kell méret is...ezért...
ezen látszik is hogy nem matrica
de rengeteg pénz és idő mire valami jót összelehet hozni meg persze az sem árt hogyha ismered a szövet minőségét de ez csak
másfél órát voltam,sietnem kellett
egy négyéves folyamat szakadt meg azzal hogy idén nem voltam Pesten motorkiállításon
de nem tudom valahogy nem is hiányzott
Én még ezzel se vagyok teljesen elégedett (pedig ez tuti nem matrica)...