Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog névnapot!
Köszönök minden nőnapi jókívánságot

nesztek nektek meleg(ek)
2009. Német supermoto versenynaptár:
25./26. Apr 2009 Stendal (Flugplatz)
16./17. Mai 2009 St. Wendel (Wendelinuspark)
13./14. Juni 2009 Großenhain (Flugplatz)
27./28. Juni 2009 Harsewinkel (Ermstalstadion)
18./19. Juli 2009 Ausweichtermin
25./26. Juli 2009 Ulm
08./09. August 2009 Ausweichtermin
29./30. August 2009 Lausitzring (DEKRA Teststrecke mit Steilkurve)
19./20. September 2009 Freiburg (Gewerbepark Breisgau)
03./04. Oktober 2009 Saarbrücken (Saarterrassen)
Én lenni Sándor, de úgy látszik lyukas volt a zsákunk, mert itt befagy a seggem olyan hideg van, hófúvás és hurrikán... de este annyira de annyira berugok h csak Benedek napkor kelek fel, hátha ő hoz meleget.
Szia(sztok)Részemről(József)nemtudok meleget hozni ugynézki erre is kihatott a válság,mostanság ritka és drága a zsák és a meleg is ...de köszi
Hi All,
Nem akarok senkit baszogatni, de van ez a mondás: „Sándor, József , Benedek, zsákban hozzák a meleget”
Kedves érintettek, mi újság a meleg kérdéssel?

Boldog névnapot!
itt sincs vmi nagy forgalom
Boldog Névnapot Kedves Sándorok!

Remélem meghozzátok a jóidőt!
hmm mi is van ott a környéken valami bank vagy Tüzesvíz? :)
Tavaly nyáron mikor arra jártam valahol ott állt a járdán a 660 ha jól emlékszem, sztem idén is tuti megy arra, 2-3 szor szoktam járni arra nyáron, hiszen bennem is egri bikavér folyik :)
Boldog névnapot az illetékesnek!
okk! mar alig varom , lassan sisakban meg csizmaban alszom
CSöcs

Na el se hiszem! Mondjuk szombaton melózom de vasárnap vagy péntek akár mehetünk :):):)
Szólj ha megvan a gép!
bizony hogy meg! nem sokára indulok!
Végre a héten nekem is lesz motorom. A város újra emlékezni fog Dörmögő Dömötörre :-)
Egy kis nosztalgia...
sms t megkaptad?
ha hiszed, ha nem, én is így teszek ha eszembe jut a berg és a lovasa. hétvégén is sokat szóba jöttél a társaságban. jó lenne már ha lenne valami masinéria a segged alatt, aztán tovább leshetném a "verseny kunsztokat" élőben.
sajnos már nincsen meg viszont ha tudod hol volt, akkor tudod hol van az üzletem, ugyanis 50méterre van tőle.
koph itt vagy? 7vegen ugy nez ki h mar bandazhatunk:D
Bár már lát6nánk
A SzendvicsVár megvan még? Olyan jókat kajáltam ott régen 4 kezes meg hasonlók...hmmm nyammm
meg kell szoknod még a masinériát. nyugalom lesz ez sokkal jobb is! amuyg szerintem most 1.00-ás körnél nem hiszem, hogy volt jobb, sőtt talán kicsit rosszabbak voltak. a balesetm óta még nem erősödött vissza a jobb kezem/karom. annyi előnyöm van, hogy nekem van relatív komoly kétkerekű előzményem. ha a videoim között keresgetsz, megtalálod mire gondolok.
Ja és folytatnám :) tehát 1 kör alatt féperc amit kapok.
Te egy kört megteszel 0,57 alatt :) én meg akkor 1.30 alatt az jó arány elsőre