Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi megyünk egy páran, 4 srác is indul, de Korit is látni kell.

Tudom én
Váááááá! Nem úgy.....
Pussz!
Minden KTM bolt "drága" . Forint Euro viszony miatt.
Miért nem indul végül? Kornélt azért megnézzük...
Drága vagy! Na léptem!
Duzzogva mi?
Oké már félre is tettem neked, ha nem felejtem el beküldöm a Mariannal jövőhéten
Nem terveztem semmit, de ha valaki elcsábít, akkor duzzogva felnyergelem a lovat!
Egy katalógust tegyél nekem félre lécci, lécci!
Lacika végül nem indul el, úgy hogy én se megyek paksra.a többire annyia nem vagyok kíváncsi,hogy utazgassak,meg egész nap álldogáljak. :)
Akkor örülök, hogy tetszik
Holnapra terveztél motorozást valamerre?
*nagyon=nagyobb
Köszönöm szépen a kesznyűt! Rájöttem hogy nem létezik olyan ami nekem tökéletes méretben, de asszem az egyel nagyon már túl nagy lenne, tehát szerintem ez a méret a jó. Ja és nagyon komoly, teljesen rendben van! Penge! Thx
Sziasztok
jó lett a kesztyű? És tetszik is magának?
Jóóóóóóóóóóó reggelt Vietnám!:D
Jólvanna, akinek van ideje gyakorolni ! ! ! A köv. nekem is KTM lesz, talán jövőre. Addig jó ez is, ide vidékre
az SMR tudod honnan néz ki a legjobban?

HÁTULRÓL! majd megmutassam? jajj de túl jókedvű vagyok a mai napon.
itt is süt a nap ezerrel, de elég hideg szél fúj holnapra azért klasszisokkal jobb időt mondanak, ha bejön, akkor délután irány visonta!
Azért csak óvatosan, nehogy más tekeredjen!

Nekem még kell 1 hónap, mire teljesen renbe jövök (legalábbis remélem elég lesz annyi). Utána jöhet a motorkázás!
köszi! aha, a tank festve lett, és jó hogy mondod, a kézvédő . . . itt van a polcon, de délutánra azt is felrakom
Végre itt is süt a nap, remélem délután megtekergetem a kormány jobb végét a dobból a db killert már kiszedtem
Nagyon komolyan néz ki a gép!
Egy sárga kézvédőt még dobhatnál rá szerintem!
A tank festve lett?
Szeva Papa!
Nyertél?
Csillag-csillag, napocska napocska!
Hol a napocska?
Na jó, azt hiszem agyamra ment a sok pihi.

Itt csicseregnek a madarak és süt a napocska!