Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha, de amint látom nem nyomtad rosszul ezzel sem
lackás nekem van két gumim,majd elviszem neked a gogo ra,elég kopottak,de hátha jó lesz. dunlop 125/80 , 170/55.

igen!

Aztán míg az köt,te beton részegre iszod magad.Eltaláltam?
szombaton betonozok
Rakasd át a PÁVot szombatra.Ennyit se tudsz elintézni
én elhoznám de nemjoneki az időpont
Köszi Z,de most 150/70 van véletlenül rajta,hát nagyon buta.Meg csúszik az is,elege van belőle.Valami laposabb kellene...
Fazer1000 Attila!
Cső,én vettem meg a féknyerget emlékszel? Haveromnak van Bergbe való SM szettje,de nem tudok semmit még róla.Mekkérdezem.
Ja,má olvastam.Az pont nem nagyon esik útba De ha az autókereskedő cimbi esetleg megy,menek én is.Vagy a Laci. Megszabadítunk a feleslegtől
Úgy látom Mutant TE vagy az én emberem De hová kell menni
Sanya,utcai kellene,az is van?
hát Magától már nem
visontán magától végigmegy
azzal kötelező jönni gogeszra
én is várom máá a motorkát
te is várod már? ha ennyien vagyunk, akkor kénytelen leszek lassan összekapni magamat....
tudtam én, hogy ez a mutant gyerek nagyon rendes. szerintem ha megbeszélitek, akkor a postaköltség/futárszolgálat díját utánvétbe letudjátok és mindenki boldog lehet. de ez csak egy ötlet, senkinek nem akarok + melót csinálni, gondolok itt legfőképpen mutant-ra.
csak használt van 303314688
ja oké, csak majdnem 300 km re lakom és holnap pont megyek páv vizsgázni
de akár a gogo3 is oké
nem alkalmas az időpont, csak hétvégén és előre egyeztetve, vagy ha lesz GoGo3 akkor esetleg elviszem.
hallod dobj teis egy számot és akkor majd keressük egymást!nincs használt sliccked mert akkor átviszem a kereket
jah kösz!de vater spanja gumis ö szokta rakosgatni énmeg nyivákolok nehgogy összebassza a felnim:D
nyugi elötte utcán csak ezzel nyomtam!
felrakom én a gumit itt a garázsomban ha áthozod,nem kell gumishoz vinned
70/négytizenhétnyolcvanharminc!jah miis alig mentünk még csak most hátso gumit kell cserélem slickkre mert má 2szer befigyeltem egy kanyarba